Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: En güçlü Pseudo-Legendary hangisidir?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Dragonite Tek Geçerim.
Hep en güçlü hangisi diye soruyoruz.Ama yeri geliyor pikachu dragonite ı yeniyor ;)
Ama yarı efsanelerden Droganite bence.
(06-06-2011, 02:41 PM)ash_on link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yarı efsanevi demek yanılmıyorsam  :alala:

@yasores(böyle yazılıo galiba :D )  isismli arkadaş ta seninle aynı fikirde :D
%100 Salamance En İyisi Dir :)
bence charizard'da Yarı efsane olmayı hakediyordu
(09-06-2011, 02:06 PM)assassins link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence charizard'da Yarı efsane olmayı hakediyordu
Bırakın su Charizard hayralığını ya, o da Blastoise ne kadar güçlüyse, Sceptile ne kadar güçlüyse o kadar güçlü. Kıytırık bir başlangıç pokemonu hiç bir özelliği yok. Drowzee bile daha zekice düşünülmüş bir pokemon.
Zaten millet charizard a değil, ash'in charizardına hayran. Dediğin gibi charizardlar başlangıç pokemonları kadar güçlü fakat ashin charizardı bir ayrı. Buda bir gerçek göz ardı edilemez.
(09-06-2011, 06:19 PM)muaet link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zaten millet charizard a değil, ash'in charizardına hayran. Dediğin gibi charizardlar başlangıç pokemonları kadar güçlü fakat ashin charizardı bir ayrı. Buda bir gerçek göz ardı edilemez.
Tek bir pokemona bakılarak tüm tür sevilmez ki. Hem de en güçlü ateş pokemonu gibi sorularda bütün cins olarak alırsın; tek bir pokemonu değil.
Orası öyle fakat mesela ashin infernape'i pikachu'su yada sceptile'ı. Bunlar çok güçlü rakipleri devirmiş pokemonlar. İnsanların aklında bunlar yer ediyor. Şimdi sorsan en güçlü elektrik pokemonu diye, çoğu kişi pikachu diyecektir. Çoğunun zapdos, raikou falan akıllarına bile gelmeyecektir. Ama evet ben Ash'in charizardına hayranım.
(10-06-2011, 12:50 PM)muaet link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Orası öyle fakat mesela ashin infernape'i pikachu'su yada sceptile'ı. Bunlar çok güçlü rakipleri devirmiş pokemonlar. İnsanların aklında bunlar yer ediyor. Şimdi sorsan en güçlü elektrik pokemonu diye, çoğu kişi pikachu diyecektir. Çoğunun zapdos, raikou falan akıllarına bile gelmeyecektir. Ama evet ben Ash'in charizardına hayranım.
Ben de Ash'in Charizard ve Sceptile'ına hayranım ama bu hayranlığın da bir sınırı olur.
Sayfalar: 1 2 3