Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: İlk Pokemon Oyununuz ve O Oyunda Yaptığınız Komik Şeyler :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Ben "pokemon Yellow" ile başladım.Master Ball'ı yere bıraktım. ConfusedVe Alakazam, Golem gibi pokemonların trade ile elde edildiğini bilmediğim için Kadabra ve Graveler' i 100 lvl. yaptım. :) Peki ya siz?
Ben oyunu ilk başladığımda blue ydi tek bir pokemonla(charmender)  oyunu sürdürmüştüm yolda giderken ihtiyacım olacak türden pokemonlar çıkıyor almıyor hatta kızıyordum.Sonra gymleri geçemiyrudum
ben world online ile başlamıştım pokemonuma yeni gelen skilleri engüçlü salşdırımla degistiriyodum
Ben FireRed'le başladım; Slobber
Sp.Atk'ı Speed Attack sanıyodum yani saldırı hızı gibi bişey sanıyodum ,aynı şey Sp.Def içinde geçerli Speed Defense yani savunma hızı sanıyordum.
Gidip Attack'ı yüksek olan pokemona Zihinsel saldırı yaptırıyordum.
ben Crystal ile başladım.Cyndaquil'im typhlosion olduğunda hala ember saldırısı vardı.Hangi tür hangi türe üstün tam kestiremiyordum ateş/bitki/su dışında.Kafama göre dalıyodum.ingilizcem de yoktu o zaman.Dünya kadar yerde takılıyordum.
Bende FireRed'di sanırım. Everstone çıkmıştı ve bir Pokemonuma vermiştim. Ne işe yaradığını bilmiyordum tabi.
Sonra Pokemon'um evrimleşmeyince takımdan çıkarttım bug var diye :D
Ben Graveler'i Golem'e evrimleştirmeye çalışıyordum ama bir türlü olmuyordu.70 lv. olmuştu
Ama Yellow'da Hilesiz yolla Machamp alma var (Y)
İsteyene söyleyebilirim.
Birde En güçlü pokemonlarıma güçsüz HM veriyordum.Charizard'a cut  Pikachu'ya rock smash falan.TMleride boşa harcıyordum.Abraya gidip Thief öğretmiştim.
Pokemon Sapphire'de Kyogre'yi efsane sanmıyordum.Sceptile ile hemen öldürdüm.Tüm rozetleri toplayınca ligi bitiremedim.En güçlü pokemonum Sceptiledı ve 87 lv.di.Gelene gidene Leaf Blade yapıyordum.Türüne bakmadan.Ve çabucak bitiyordu ve hemen yeniliyordum :D
Evet Pokemon Yellow' da bir adam bizden nidorino/nidorina (tam hatırlamıyorum :) ) istiyordu ve karşılığında da Machoke veriyordu.Tabii o da Machamp' a evrimleşiyordu. 
pokemoncraterden öğrendigim bilgilerle takıla takıla hileyle blue yi bitirmeyi başarmıştım.misingno nun pokemon olmadığını çok sonra öğrendim :D
Ben o zaman missingno.' yu bile bilmiyordum. :hehe:
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9