Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Best Wishes Bölüm 37 sohbet ve Tartışma Başlıgı.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
eski pokemonları kullanmayacak gibi gözüküyor bu ligte eğer kullanmayacaksa bu yakaladığı pokemonların gelişmesi lazım yoksa bu ligte ilk 16 ya bile giremez galiba belki zorlandığı rozetlerde başka pokemon alabilir oaktan ilerleyen bölümlerde göreceğiz
Hep söylüyorum 8. rozette charizard, infernape yada gible gelecek.
Gible son evrimini almadan bi işe yaramaz o yüzden diğer 2 pokemondan birisi gelir :D Charizard Uçarak gelir zatende İnfernape'da Gelirse çok iyi bir takım olur .
Pokemonda heran herşey olabiliyor hatta benim düşüncem şu. Gible Ash'in yanına gabite olarak gelecek. Bir şekilde laboratuvarda evrimleşip. Daha sonrada 8. rozette garchompa dönüşüp turnuvada çok iyi bir koz olacak.
(05-06-2011, 01:00 PM)muaet link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pokemonda heran herşey olabiliyor hatta benim düşüncem şu. Gible Ash'in yanına gabite olarak gelecek. Bir şekilde laboratuvarda evrimleşip. Daha sonrada 8. rozette garchompa dönüşüp turnuvada çok iyi bir koz olacak.

Aynen katılıyorum.Eğer eski pokemonlarını kullanacaksa bazılarının evrimleşmiş şekilde eline geçeceğini düşünüyorum. gible gabite olur, squirtle blastoise,balbasaurda en fazla ivysaur olur.En son yakaladığı pokemonda evrimleşmez gibime geliyor.Adam Hydro Pump biliyo çünkü :D İlerleyen zamanlarda psychic veya dragon type pokemon yakalar gibime geliyor.Psychic elygem olur ama asla evrimleşmez.Dragonda olsa olsa Druddigon.
Ash garchompla ilk defa pseudo legendary sahibi olacak. Ve en güçlü pokemonuna sahip olmuş olacak. Tabiiki charizardla kıyaslanamaz çünkü charizardın kayda değer bir tecrübesi var. Ancak saf güce bakıldığında garchomp ash'i bir turnuva galibi yaptırır gibi geliyor bana.
pseudo legendary tam olarak ne oluyor ?
(05-06-2011, 09:31 PM)delpiero link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pseudo legendary tam olarak ne oluyor ?
yarı efsanevi oluyor bildiğim kadarıyla  :p
Sayfalar: 1 2 3