Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Kartları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar,

Hepimiz bir süre ülkemizde çok satılan Pokemon kartlarını almış, deste kurmuş, arkadaşlarıyla oynamışızdır.

Fakat şimdi bu kartları ülkemizde bulamıyoruz veya çok zor buluyoruz. Ben eBay'den alıyorum ve nakliye ücretinden dolayı pahalıya patlıyor. Peki ama nereye gitti bu kartlar? Neden kimse satmıyor?

Bence bunun sebebi çizgi filmin yayınlanmamasıdır. Bu yüzden hepimiz RTÜK'e, ATV'ye, Nintendo'ya, Pokemon Company'ye mektuplar yazalım. Çizgi filmin yayınlanmasını, Türkiye'ye kartların getirilmesini ve satılmasını, Türkiye'de de Pokemon TCG turnuvalarının olmasını ve böylece Türkiye'nin de dünya şampiyonasına girmesini isteyelim.

Bir çok kişi eğer bu tarz bir mektup yazarsa belki yetkililer dinler ve isteklerimiz yerine gelir.

Ekleyeceğiniz bir şey varsa lütfen kaçınmayın...
Katılyıorum sana sözde biri öldü diye yapmışlar şuanda çizgi film kanallarında isimlerini vermeyim çoğudna dövüşlü silahlı animeler var yasaklanmıyor kaldırılmıyor bunun sebebide +13 yas gibi kısıtlama konulması eğer biri dava açsa rtüke zaten pokemon yasağı düşer buda Star TV en son onda idi yayınlama hakkı türk televizyonlarında tekrar gösterir :)
Merhaba. Abi birtane videoda İstanbul Eminönü Ekincioğlu toys e toys da olduğunu söylemiştin bunun hakkında 2 şey sorcam 1(EKİNCİOĞLU TOYS E TOYS UN YOLUNU TARİF EDEBİLİRMİSİN 2( toys e toys dan kaldırıldımı
3 yıllık konuyu hortlattınız.Ayrıca sorduğunuz üye 1 yıldır siteye girmiyor yani cevap veremeyecektir.