Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Efsane Olmayi hak etmeyen pokemonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Elbette vardır. Arka planda olanları görmiyoruz. Doğadaki dengeyi sağladığına göre birçok zorlukla uğraşıyordur.
Şimdi pokedexe baktimda üç efsanevi kuşun gücü Dragonite'den daha az
Anlamıyorum güce neden bakıyorsun? Bu Pokémonlar doğanın dengesini koruyorlar mı? "Evet". Efsanevi olarak nitelendirdiklerine göre mutlaka özel yeteneklere sahiptirler.Konu oyun olunca evet güçlerine bakabilirsin.Ama iş animeye gelince olay çok değişiyor.Ayrıca Dragonite yarı efsane olarak nitelendirilen çok güçlü bir Pokémondur oyunda efsanevi kuşları yenebileceğine eminim ama animeye gelince işin boyutunun ciddi ölçüde değiştiğini anlamalısın.

Bu arada efsane olmayı hak etmeyen Pokémon yok bence her birinin ayrı özel bir yeteneği var.Shaymin en sevdiğim efsanelerden biridir ayrıca... 
eğer amaçları dünyanın dengesini korumaksa deoxys,genesect ve mewtwo gereksiz oluyor ozaman hepsi sonradan olmuş efsaneler çünkü.Buarada efsanelerin çoğunun 1 tane olmadığınıda hatırlatırım.Bir articuno güçsüz olabilirken bir değeri güçlü olabilir mesela.Gerçi güç yönünden kıyaslamakta doğru değilde neyse.
Hepsinin amacı düzeni korumak demedim zaten. Senin saydıkların yapay pokemonlar. https://pokemonturkiye.com/forum/yapay_p...229.0.html

Onlar kendi çaplarında eğleniyorlar. Kim bilir belki onlarda belli bşlı görevler üstlenmiştir yada üstlenecktir kendilerine. Ama Arceus tarafından oluşturulan tüm efsanelerin bir görevi var. Düzeni sağlamak için.
Kesinlikle Mewtwo. Çünkü insan yapımı.
Efsanevi demek Güçlü demek değil. Dünyada sadece 1 veya 2 tane bulunan bir tür demek.
Eski çağlardan beri söylenegelen, olağanüstü varlıkları, olayları konu edinen hayalî hikâye, söylenceye efsane denir.(Sözlük tanımı) Efsanevi pokemon burada "olağanüstü varlık" oluyor. Efsanevi olmak için herhangi bir efsanede geçen ve varlığı kesin olmayan pokemonlar ki zaten bu pokeleri çok az kişi görüyor. Mewtwo mew ile aynı efsanede yer aldığı için efsanevi. Ayrıca "Mewtwo returns" filminde hatırlayacak olursanız hayat gölünü ışnlayarak kurtarıyor. Yani öyle boş boş gezmiyor. Diğerleri de bu tanıma göre efsanevi pokemon oluyor. Yani haketmeyen diye bir şey yok.
:pika: :pika: :pika: :pika:
Shaymin, efsanevi bile değil, herkes biliyor var olduklarını.
(03-06-2011, 12:55 PM)Glacia link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Shaymin, efsanevi bile değil, herkes biliyor var olduklarını.

Katılıyorum tek gereksiz efsane o.
Sayfalar: 1 2 3