Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Best Wishes Bölüm 35 sohbet ve Tartışma Başlıgı.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Burda başlıktada yazdıgı gibi bölümile ilgili tartışa bilirsiniz. Her hafta bir sonraki bölüm için yeni konu acıcam. Herhafta farklı konuları tartışa biliriz.

Spoiler:

Spoiler:

Herkeze iyi seyirler.
Mijimaru sonunda öğrendi gözünü açmayı :D
Valla ash coştu önüne geleni yakalıyo artık.Acaba neden böyle yapıyo senarisler.
Çok iyi yapıyorlar ashe fazla pokemon yakalatarak.Bence ligde eski pokemonlarını kullanmayacağından dolayı farklı raundlarda bu regionda yakalığı farklı pokemonları kullanacak.Buarada mijumaru çok tatlı  Confused
(20-05-2011, 07:38 PM)mesoo link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla ash coştu önüne geleni yakalıyo artık.Acaba neden böyle yapıyo senarisler.

Hatırlarsan 1. sezondada böyleydi. Önüne geleni yakalıyordu. Senaristler 13. sezonun sonunda " devam edecek  " yerine " yeni bir başlangıç " yazısıyla bitirmişlerdi sezonu. Yani ilk sezona döndü diyebiliriz. Ash önüne geleni yakalayıp pokemonları depo edecek. Eskilerle pek işi kalmadı demek doğru olur. (büyük ölçüde) Yani daha çok pokemon yakalar bu sezon. Zaten bu sezonda 60-70 bölüm sürer ilk sezon gibi.
Kaçıncı pokemonu oldu bu sezon yakaladığı bilmiyorum ama 2-3 tane daha yakalayacak gibi bu sezon elinde 2 su pokemonu oldu bakalım nolacak
Ash'in ilk 6'lısında bir dragon lazım becerebilirse bir axew yada deino falan yakalasın bceremiyorsada gible ı kadroya alsın. Ejder türü lazım.
bence yakalamadığı dark-psychic-ghost yakalasın.Ejder yakalarsa büyük ihtimal deino yakalar zaten başka şansı yok axew zannetmiyorum pek.
Bence deino'yu ash yerine trip'e verirler :D şu bi gerçekki ash en az 2 pokemon daha yakalıcak ilerleyen bölümlerde ve bence bunlardan biri bana göre kesinlikle psychic yada stell olucak :D ama önceki bölümlerdeki krokorokta yakalanabilir bence :D ama açıkçası larvesta,solosis,zorua yada deino dan birini ash te görmeyi isterim ben :D
Zorua güzel olurdu ama ona okadar güçlü pokemon vermez senaristler.
Sayfalar: 1 2 3