Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: En güçlü Electric pokemonu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Zekrom.
Konu hortlamis ama jolteon havada karada alir
Off madem hortladı, o zaman bende Electivire diyorum.( Zekrom hariç. )
Konunun hortlamasından çok başlığa gözüm takıldı ''electric'' kelimesinin Türkçe'si yok sanki bir de tümünü değil de ilk kelime dışında sadece ''electric'' kelimesinin baş harfini büyük yapmış.Başlık konusu sadece forumun değil Türkçe'mizde de uyulması gereken bir kural.Yani kural dahi olmasa mantıken bir başlıktaki her kelimenin baş harfi büyük olur.

Neyse konu gündeme gelmişken Electivire, efsane olarak da Zekrom.

Bu arada Dedenne'ye ayrı parantez açmak istiyorum o minik haline rağmen stats bilgileri çok iyi hem de çok sevimli. ;)
Arkadaşlar daha önce de uyardık bu tarz eski konuları hortlatmayın diye.Konuyu açan banlanmış, mesaj yazanlar banlı, başlık kurallara uygun değil, avatarlar silinmiş...Hoşunuza gidiyor mu bu görüntü?

Çok tartışmak istiyorsanız aynı konuyu güncele uygun olarak tekrar açabilirsiniz ancak bu tarz eski konuları devam ettirmiyoruz.Anlayışınız için teşekkürler.
Magnezone, elevtivire ve ampharos bence çok güçlü. Emolganın da bir avantajı var ama saydığım 3 pokemon kadar güçlü olabileceğini sanmıyorum. (Efsaneler dışında)
Dedenne :3

Jolteon
(15-06-2015, 05:02 PM)batman007 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konunun hortlamasından çok başlığa gözüm takıldı ''electric'' kelimesinin Türkçe'si yok sanki bir de tümünü değil de ilk kelime dışında sadece ''electric'' kelimesinin baş harfini büyük yapmış.Başlık konusu sadece forumun değil Türkçe'mizde de uyulması gereken bir kural.Yani kural dahi olmasa mantıken bir başlıktaki her kelimenin baş harfi büyük olur.

Neyse konu gündeme gelmişken Electivire, efsane olarak da Zekrom.

Bu arada Dedenne'ye ayrı parantez açmak istiyorum o minik haline rağmen stats bilgileri çok iyi hem de çok sevimli. ;)
Bu arada gözüm kaydı dedenne demene ben solorun oynarken sadece dedenne ile bitirdigimi hatirlarim hızı ve sp. Atagi hic şakaya gelmeyen bir pokemon. Ve dedenne>pikachu. 252 sp attack/252 speed/4 sp defence=dedenne tanrısı :D
(16-06-2015, 08:06 PM)makenbreak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu arada gözüm kaydı Dedenne demene ben solorun oynarken sadece Dedenne ile bitirdiğimi hatırlarım hızı ve sp. Atağı hiç şakaya gelmeyen bir pokémon. Ve Dedenne>Pikachu. 252 sp attack/252 speed/4 sp defence= Dedenne tanrısı :D

İleride Dedenne'nin evrimi çıkarsa birçok kişinin tercih edeceği pokémonlardan olabilir.Ama bilmiyorum bu derece sevimli olmazsa everstone kullanabilirim. :D
Sayfalar: 1 2 3 4