Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Manga
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
        Arkadaşlar Pokemon Orijinal Seri çizgi romanı var mı? Araştırma sonucunda Special diye bir manga buldum ama o orijinal değil galiba. Burada denk geldim onlar da Türkçe. Çeviriler tam tutmuyor zevki kaçıyor. Okumak için orijinal seri ingilizce manga bulabilir miyim? Nerede vardır?
(04-05-2011, 06:05 PM)KamiShiniNoYari link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:https://manga.animea.net/pokemon-adventures.html


Eyvallah çok hoş hem ingilizce hem de tüm bölümler var ama bu "Special" değil mi? Orijinal seri yok mu peki?
İşte bu orijinal seri. Ken Sugimori'nin mangakası olduğu.
(05-05-2011, 03:05 PM)King link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eyvallah çok hoş hem ingilizce hem de tüm bölümler var ama bu \"Special\" değil mi? Orijinal seri yok mu peki?
Pokémon Special orijinal seridir. Pokémon Adventures Japonca dışı ismidir. Chuang Yi nin çıkarttığı veya Viz'in yeni çıkardığı ciltleri okunmaya değer olanlarıdır. Viz in eski versiyonlarını bulursan okuma çünkü editlenmiş yerler var,"çocuklara uygun hale getirmek için"(Normalde Pokémon Special +13 manga)
(05-05-2011, 09:17 PM)KamiShiniNoYari link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İşte bu orijinal seri. Ken Sugimori'nin mangakası olduğu.

Yıılardır Fan yapımı sanardım. Aydınlanmış oldum.




(06-05-2011, 03:35 PM)Ecchan link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pokémon Special orijinal seridir. Pokémon Adventures Japonca dışı ismidir. Chuang Yi nin çıkarttığı veya Viz'in yeni çıkardığı ciltleri okunmaya değer olanlarıdır. Viz in eski versiyonlarını bulursan okuma çünkü editlenmiş yerler var,\"çocuklara uygun hale getirmek için\"(Normalde Pokémon Special +13 manga)

Bu bilgi için teşekkürler. Sansür sadece Türkiye'de var zannederdim. Demek gelişmiş bir olgu...