Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Sommelier nedir?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yada diğer adıyla Pokémon Connoisseur.
Fransızca kökenli bir kelime olan "Sommelier" eski zamanlarda gıda ve içecek taşıyan arabalardan sorumlu kişilere verilen isim olarak bilinir. Artık, tüm dünyada, önemli ve prestijli restaurant ve otellerde mutlaka en az bir "Sommelier" çalışmaktadır.

Peki, "Sommelier" ünvanına sahip kişinin görevi nedir?

[Resim: 216523_201732799865882_195042543868241_4...1718_n.jpg]

Sommelier; bir restaurantta ya da oteldeki içecek direktörüdür. Bu anlamda mekana gelen misafirlere menü danışmanlığı da yapar.

Alıntı:A Pokemon Sommelier is a Pokemon Trainer who specializes in identifying the compatibility between Pokémon and their Trainers much like how a real Sommelier identifies the compatibility between wines and various foods. They use their knowledge and experience to diagnose the bond between Trainer and Pokémon, and from there give advice on how to strengthen that bond.

Pokemon Sommelier, Pokemon ve Eğitmeni arasında olan uyumu kontrol eden bir Pokemon Eğitmenidir. Sommelier ise şarap ve çeçitli yemekler arasında ki uyuma bakar. Bilgisi vedeneyimlerine bakarak Pokemon ve Eğitmen arasındaki bağı kontrol eder, ve buna göre bu bağı güçlendirmek için önerilerde bulunur.
Bu Black & White ta Cilan adlı yeşil kafalı çocuğun uğraştığı iş değil mi? Bilgi için teşekkürler.
yada brockun
Brock benim bildiğim 13'ün sonunda Pokemon Doktoru olacam diye ayrılmıştı Ash'ten
(01-05-2011, 10:03 PM)muaet link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu Black & White ta Cilan adlı yeşil kafalı çocuğun uğraştığı iş değil mi? Bilgi için teşekkürler.
evet, öyle
Brock bunla uğraşmıyor bu olay Black and White ta çıktı heralde çünkü 14. sezonda Dent (Cilan) bu Unova bölgesine özel bir meslek diyordu.