Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Fire Red Hack Yapımı Hakkında Sorular
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ben Pokemon Fire Red'i hackleyerek yeni bir oyun yapmaya başladım, harita düzenlemesi, pokemon çıkışları falan ayarladım ama bazı sorularım olacak.Yardım edenlere ve yardım etmek için emek veren herkeze şimdiden teşekkür ediyorum.

1-) Ben pallet town'un sol tarafına çıkacak yeni bir route gibi bişey ekleyebilir miyim?
2-) Herkesin bildiği gibi oyunda Efsanevi pokemonlar var, Articuno, Zapdos, Moltres vs. bunlar gibi oyunda sadece 1 tane olacak şekilde oyuna ekleyebilir miyim?Aynen şu resimdeki gibi.
[Resim: Articuno+location.JPG]
3-) Pokemon çıkış yüzdelerini ayarlamak var mı, mesela ben bir yere electabuzz ekledim, onun çıkma ihtimalini %1, %5 gibi ayarlama ihtimali oluyor mu?

4-) Yere pokeball nasil koyuyoruz, içinden item çıkıyor falan (ben master ball koymak istiyorum da, yere nasıl koyabilirim.
çok güzel sorular sormuşsun öncelikle seni tebrik ederim sonralıkta ise cevabı ben bilmesemde umarım biri cevaplarda bende hack olayına meraktan girerim :):)
İlgin için teşekkür ederim, umarım bu sorunun cevabını bilenler varsa söylerlerde ortaya güzel bir hack çıkartırız. ;)
aynen  ;)
1 tanesinin cevabını biliyorum elecetabuzz un % sini nasıl arttırırım dersen şöyle oluyor o advancemaptan ekliyorsun ya ordan en altlara felan eklicen düşük ihtimalle çıkmasını istiyorsn orta dersen ortalara yüksek devmlı çıksın 1 2 pokemonda 1 dersen en başlara ekle advance maptan
Sormamışsın Belki biliyorsun belki bilmiyorsun söylüyeyim genede bilmiyenlere yararı olabilir advance-trainer i kullanarak adamın şeklini rivalin şeklini değiştirip pokelerinide değiştirebiliyorsunuz