Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Red Animede gözükecekmi?Görünmelimi?Görünürse Rolü ne olur?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Bence red animede gözükmelidir diye düşünüyorum ben özellikle pokemonun final bölümlerinde çıkması çok iyi olur redin ash in babası yada gizemli bir eğitmen yada gelmmiş geçmiş en iyi pokemon antrenörü şeklinde bir rol ile son bölümlerde ash ile büyük bir kapışma yapmasından yanayım.Özellikle ashin babası olursa dahada tadından yenmez olur.Hatta animede bile hiç konuşmasa mesela :D Ben redin animede bulunmasından yanayım son bölümlere doğru siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında sizce gelmelimi rolü ne olmalı ne yapmalı ne olmalı?
(28-04-2011, 04:46 PM)lyc0sa link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar Bence red animede gözükmelidir diye düşünüyorum ben özellikle pokemonun final bölümlerinde çıkması çok iyi olur redin ash in babası yada gizemli bir eğitmen yada gelmmiş geçmiş en iyi pokemon antrenörü şeklinde bir rol ile son bölümlerde ash ile büyük bir kapışma yapmasından yanayım.Özellikle ashin babası olursa dahada tadından yenmez olur.Hatta animede bile hiç konuşmasa mesela :D Ben redin animede bulunmasından yanayım son bölümlere doğru siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında sizce gelmelimi rolü ne olmalı ne yapmalı ne olmalı?
sana katılıyorum :p
Red, Ash'in oyunlardaki "counterpart"ı. Animede gözükmesine imkan yok.
(28-04-2011, 06:00 PM)gnaaye link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Red, Ash'in oyunlardaki \"counterpart\"ı. Animede gözükmesine imkan yok.
Aslında tam tersi olucaktı :D . Ash Redin Animedeki counterpartı zaten pokemon ilk olarak oyun olarak çıkmıştı sonra tutunca animesi yapılıyor. Zaten ilk başta animeye ana karakter olarak redi koymayı düşünmüş yapımcılar ama sonra vazgeçmişler keşke vazgeçmeselerdi Red ashten 1000000 kat daha karizmatik en azından çok konuşmuyor (hatta hiç konuşmuyor :(.DD ) zaten Ashin ilk sezondaki hali ile Pokemon Red/Blue/Yellow kitapçıklarındaki Redin resmi arasında yani benzerliği geç Ash ile Red resmen aynı gerek pantolon rengi üstündeki kıyafetler tıpatıp aynı red ashin aynısı gibi bişey ilk sezonda ki şuanda inanılmaz derecede birbirlerine benziyorlar.Bikere Red şapka takıyor Ashte şapka takıyor Redin altında pantolon var ashinde altında pantolon var Redin pantolon paçaları katlı ashinde katlı redin giydiği spor ayakkabının aynısını Ashte giyiyor.Hatta buraya bir Resim uploadı yapıcam orda ne demek istediğimi daha iyi anlıyabiliceksiniz.

[time]1304003653[/time] Tarihinde Birleştirildi.
Ama bunların hiçbiri Redin animede gözükmesine bir engel değil Eğer Red animeye gelirse Pokemon çok daha heyecanlı bir anime haline gelecektir bundan eminim.
Counterpart demek karşılığı.Yani animeye gelirse iyice saçmalamış olurlar.
belki Ash' in ikizidir Red, kıyafetler aynı tipler de benziyor olabilir yani animede bu şekilde gösterebilirler.  Startle
red denildiği gibi olmazda bence green(blue bu ne ya biryerde kıza green biryerde blue diyor) olmalı
red kim hiç birşey anlamadım
Red Pokemon oyunundaki bir karekter
Bence animede çıkmaz diye düşünüyorum Ash'in Coenterpantı ve bence babası olma ihtimali çok düşük.
(14-07-2011, 12:38 AM)Tary link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Red Pokemon oyunundaki bir karekter
Bence animede çıkmaz diye düşünüyorum Ash'in Coenterpantı ve bence babası olma ihtimali çok düşük.
aynı zamanda red mangadaki bir karakter ve ashin  counterpartı
bu yüzden ash ile çok benzerler aynızamanda pokemonlarıda benzer ikisininde pikachu su var

animede gözükmez

RED
[Resim: 200px-Red_Adventures_art.png]
Sayfalar: 1 2