Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon animesinde May kimdir ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Pokemon animesinde May karakteri kimdir ? hakkında bilgi verirmisisiniz ?  Question
6. sezonda Misty ayrılıyor. onun yerine kız karakter olarak May isimli karakteriyi koyuyorlar.
Misy ile Ash arasında birşy varmıydım  ya da misty neden ayrıldı ... May kimdirr ? Question :p
hayır yaşanmadı. Ayrılma sebebi Kız kardeşleri tatile gidecekleri için Spor salonuna bakacak biri lazım olması o da Misty :)
May bir zamanlar Ash gibi pokemon ustası olmak isteyen bir genç kız. Ancak daha sonra pokemon savaşlarında değil pokemon gösterilerinde yarışmak istediğine karar verir. İzledikçe daha çok anlayacaksın.
(13-04-2011, 05:29 PM)bulldogss_eray link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır yaşanmadı. Ayrılma sebebi Kız kardeşileri tatile gidecekleri için Spor salonuna bakacak biri lzm olması o da Misty :)
May bir zamanalr Ash gibi pokemon ustası olmak isteyen bir genç kız. Ancak daha sonra pokemnon savaşlarında deil pokemon gösterilerinde yarışmak istediğine kara verir. İzledikçe daha çok anlayacaksın.
Cevap için teşekkürler  :p
(13-04-2011, 05:29 PM)bulldogss_eray link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır yaşanmadı. Ayrılma sebebi Kız kardeşileri tatile gidecekleri için Spor salonuna bakacak biri lzm olması o da Misty :)


aslında misty baya bi belli ettti ash'e olan meyilini ama bizim SAF anlamadı. hatta 5. sezon da bi bölümde başka bi kız ash'e yazmaya çalışıyordu, misty kıza '' hey bi dakika onun başı bağlı '' diye bağırıyor ama ash orda olmasına rağmen duymuyor tabii o da ayrı bi mesele :D :D
ben de yeni öğrendim bu siteden indirdiğim 5.sezonu zaten sitedeki arkadaşlar hazırlamış onlarda bilirler yani :D

hatta 5. sezon sondan 2. bölümde misty nin kız kardeşleri arkadaşın dediği gibi onun geri çağırırlar. bu arada hemşire joy da mistynin malum BİSİKLETİNİ tamir edilmiş bir şekilde getirir. bizim Ash te boşboğazlık edip ''e artık evine daha hızlı dönebilirsin '' vs. diyor misty buna kızıp koşarak poke center ı terk ediyor bölüm sonu ayrılıyorlar vs...
May Animeye 6.sezon giren Brock ve Ash'e yol arkadaşlığı yapan bir kızdır.Misty ablaları onu spor salonunun başına geçirdikleri için Ash ve Brock'tan ayrılıyor yani animeden çıkıyor.Onun yerine May karakteri giriyor.Pokemonlarından akılda kalanı herhalde Torchic'tir.Saygılar.
Evet misty gidiyor ya 5 sezon alışmıştık :D may ın pokemonları "wurmple" gelişiyor kelebek varya o oluyor  ve tabiki "torchic" onuda sanırım "Blaziken" yapıyodu ve sanırım "Squirtle". Ya misty nin "togepi" si togetic oluo ya o 7. sezon dimi ama tekrardan bir araya geliyorlarmı 7.sezonda togetic oluyo ya neyse yazdığımdan bişi anlamadım artık inşallah anlarsınız ?  Smile
Evet dostum geliyorlar.  7. sezonun 4-5 bölümlerinde misty ve togepi var. O bölümler togepinin üzerine kurulu.5. bölüm sonunda misty geri dönüyor. Güzel bölümler. Bizzat çevirdim.
(24-05-2011, 12:51 AM)muaet link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet dostum geliyorlar.  7. sezonun 4-5 bölümlerinde misty ve togepi var. O bölümler togepinin üzerine kurulu.5. bölüm sonunda misty geri dönüyor. Güzel bölümler. Bizzat çevirdim.

Bilgi İçin Teşekkürler
Sayfalar: 1 2