Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: TR'de bir ilk Nintendo Ds oyunlarını pc de online oynama Videolu Resimli Anlatım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Pokemon Heard Gold da da aynı şekilde B/W deki gibi videolu anlattım. Daha nasıl anlatacam.  :zx:
(12-04-2011, 09:16 PM)soniczeki link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pokemon Heard Gold da da aynı şekilde B/W deki gibi videolu anlattım. Daha nasıl anlatacam.  :zx:

B/W ile aynı gibi mi?Tıpkısının aynısının kopyası gibiyse tamamdır, saolasın, teşekkürler.Süper olmuş paylaşım :rock: Ayrıca son sorumu soruyum.  Slobber Bu emülatör'ün ayarlarını nasıl hızlandırabiliriz?Oyunu hızlı oynamak istiyorum da  Onion021 Böyle çok yavaş oluyor.
Malesef en az çift çekirdekli bir işlemci lazım.  :pika: Bende de yavaş ben gerçek dsi da oynadığım için problem yok  :hehe:
Trade için oyunda pokemon ligini geçmek gerekiyor mu?
Hayır. Pal pad aldıysan yaparsın.  :p
(12-04-2011, 10:05 PM)Zombi TR link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:B/W ile aynı gibi mi?Tıpkısının aynısının kopyası gibiyse tamamdır, saolasın, teşekkürler.Süper olmuş paylaşım :rock: Ayrıca son sorumu soruyum.  Slobber Bu emülatör'ün ayarlarını nasıl hızlandırabiliriz?Oyunu hızlı oynamak istiyorum da  Onion021 Böyle çok yavaş oluyor.

oyunu hızlı oynamak istiyosan config' de frame skip yazar.Orda limit framerete ye tıkla  :p
Evet oynayanlar varmı  Smile
(habire yazı değiştiriyom)oyun açıldı trade nasıl yapılacak onu anlamadım ve Wi-Fi Settings ayarı hear gold da yok bunu nasıl düzenliyebilirim.yani oyun açıldı tüm ayarları yaptım sra tradeye geldı ama ayarlıyomıyom.
(12-05-2011, 11:12 PM)serkanprrk link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(habire yazı değiştiriyom)oyun açıldı trade nasıl yapılacak onu anlamadım ve Wi-Fi Settings ayarı hear gold da yok bunu nasıl düzenliyebilirim.yani oyun açıldı tüm ayarları yaptım sra tradeye geldı ama ayarlıyomıyom.
Oyun açıldıktan sonra new game yerinde altta wifi setting var ordan ayarlıyorsun. En kolay yol tetrir yada mario kart çat diye gir ayarlara  Smile
Bu programla pokemon heart gold da %100 kanıtlanmış şekilde trade yapılıyomu yoksa öyle bi söylentidenmi ibaret....
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6