Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Mystery Dungeon Red Rescue Team Yardım!!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ya arkadaşlar bana en son wobbufet bir görev vermişti onu yaptım ondan sonra groudon görevi var ama o görevi yapamıyorum sürekli verilen görevleri yapıyorum ama groudon görevi gelmiyor. Groudon görevini nasıl yapacağım lütfen yardım edin.
kardeşim ben bu oyunun bayağı ilerlerine gittim yardımcı olabilirim şimdi sen groudon bölümünün tam olarak neresinde takıldın öncelikle groudon bölümü yaklaşık 3 *4 günde oluyor 1. gün depremler oluyor herkes telaşlanıyor 2.gün normal geçiyor 3.gün yine deprem oluyor ve alakazam çetesi onu yenmeye gittiği halde haber gelmiyor bunun üzerine bütün pokemonlar toplanıyor ve blastoise-octilery-golem bir takım oluşturup onu yenmeye gidiyor.4.gün bu 3 pokemon meydanda yenilmiş vaziyette oluyor ve ısrarlar üzerine bizi göreve gönderiyorlar.gidiyoruz yaklaşık 24-26 kat olması lazım tam hatırlamıyorum ondan sonra bir lav bölgesine ulaşıyoruz bir bakıyoruz tyranitar ve charizard yerde yatıyor onlarla konuşuyoruz ve bize alakazamın hala groudonla dövüştüğünü söylüyorlar.bunun üzerine yukardaki geçitten bir sonraki kata geldiğimizde alakazam ve groudonun savaştıgını görüyoruz sonra patlama oluyor ve alakazam kayboluyor.sonra karşımıza groudon çıkıyor ve savaş başlıyor onu yenmek için çimen-su gibi tipe ihtiyacın var ben charmander ve pikachuyla çok zorlanmıştım ama yendim en sonunda başka kafana takılan bişi olursa sor ben bitirmiş sayılırım oyunu başkalarıda bu oyun hakkındaki soruları burdan sorsun
bende 3. gün blastoise golem octiclerry toplanıp gitti ondan sonra hiçbir şey olmadı 10 20 kere görevleri yaptım ama bir türlü groudon görevi  gelmedi.

[time]1301248136[/time] Tarihinde Birleştirildi.
Ne tesadüf bende charmander ve pikachuyla oyuna başladım ama hile yaptım şuan100 levelim birde charmander ne zaman evrimleşcek.
bu olaylar bitince yani groudonu yenince sana şeyi göstericekler bu whiscashin durdugu yer delinecek ve ordan evrim magarası yapılcak oraya gidicen item kullanman gerekiyorsa secicen sonra kullanmıcaksan normal yapıcan olucak 2kere evrim geciriceksen gecirdikten sonra cık dışarı bidaha gir olur