Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Kabımın Resmi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Bu kabı aldığımda kaç yaşında olduğumu hatırlamıyorum ama pokemonun ilk çıktığı zamanlar olduğu kesin.. O günden beri saklıyordum bilerek bir parçasıyla defter kaplamayıp kenara ayırmıştım ama nerde olduğunu bilmiyordum. Geçende elime geçti şimdi sizlerle paylaşayım dedim umarım beğenirsiniz :) resimleri elimden geldiğince iyi çekmeye çalıştım kalitesiz oldularsa kusuruma bakmayın birde kenarları biraz katlı senelerdir kutu içinde kalmaktan..

[Resim: pokemon1n.jpg]

[Resim: pokemon2zw.jpg]

[Resim: pokemon3.jpg]
Bende de vardı buna benzer bişey. Hey gidi günler :)
pek hatırlamıyorum şuan ama elbet başka çeşitleri de vardır keşke onlardan da alıp saklasaymışım :( şimdi ki aklım olsa ohoo
benimde şimdiki aklım olsaydı pokemon ve digimon tasolarını saklardım :S
aynen yaaaa.. Burda insanların koleksiyonlarını gördükçe öyle bir hayal kırıklığına uğradım ki anlatamam keşke dağıtmasaydım diye :( şuan elimde sadece dolabıma arkasına bant yapıştırıp tuttuğum birkaç tane tasım var
off offf. Pokemon tasoları denince aklıma çocukluğum geliyo. Keşke hep çocuk kalabilseydik :)
ahh ahh keşke  :D
dostum benim çocukluğumdan kalma bir dosyam vardı katlayıp içine koymuşum onu geçende o dosyayı buldum içinden bu çıkınca yüzümdeki mutluluk ifadesi görülmeye değerdi  :hihi: sarıldım falan kağıda o derece  :hehe:
(16-03-2011, 01:11 PM)maNga link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dostum benim çocukluğumdan kalma bir dosyam vardı katlayıp içine koymuşum onu geçende o dosyayı buldum içinden bu çıkınca yüzümdeki mutluluk ifadesi görülmeye değerdi  :hihi: sarıldım falan kağıda o derece  :hehe:
:hehe: :hehe: 
Bende şöyle bi etrafa bakayım dedim misket çıktı. Pek sevinemedim :D
(16-03-2011, 02:38 PM)Spiqe_ link Adlı Kullanıcıdan Alıntı::hehe: :hehe: 
Bende şöyle bi etrafa bakayım dedim misket çıktı. Pek sevinemedim :D
:hehe: :hehe: onlarla idare et artık oynarsın birileriyle belki  :hihi:
Sayfalar: 1 2 3 4