Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sizcede garip değilmi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim ve buraya açmaya karak verdim


benim anlamadığım ve garip bulduğum konu şu mesela zekromu örnek alalım ya da regigigiası bunun gibi heybetli cüsseli pokemonları oyunlarda nasıl o kadar küçük toplara sığdırabiliyoruzki  Confused yani bence bu büyük 1 eksiklik oyunlarda kocaman pokeleri savaş alanında küçük göstermiş olmalarıda sinirimi bozuyor örnek olarakada ona rayquazayı örnek verebiliriz o kadar uzun bir pokemon sizin görüşlerinizde nelerdir
çizgi film işte o kadar ayrıntılı düşünürsen ohoo :)
(18-03-2011, 01:14 AM)gannicus link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çizgi film işte o kadar ayrıntılı düşünürsen ohoo :)

banane benim sinirimi bozuyor hem ben oyunlarda diyorum çizgifilmde yada filmlerde hiç kimse rayquaza yakalıyormu Smile
Bence konu gereksiz, çünkü böyle düşüneceksek eğer gerçekte ''Pokemon'' diye birşey var mı?  :hm: Sonuçta bu bir anime veya bir oyun.Anime'de Onix'i, Gyarados'u falan bırak, cyndaquil nasil sığıyor o poke ball'ın içine, Cyndaquil'den daha küçük Poke Ball.
(18-03-2011, 01:37 AM)Zombi TR link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence konu gereksiz, çünkü böyle düşüneceksek eğer gerçekte ''Pokemon'' diye birşey var mı?  :hm: Sonuçta bu bir anime veya bir oyun.Anime'de Onix'i, Gyarados'u falan bırak, cyndaquil nasil sığıyor o poke ball'ın içine, Cyndaquil'den daha küçük Poke Ball.

yav kardeşim benim demeye çalıştığım şey bu iş biraz garip diyorum sadece ve ben bu konuyu herkesin fikrini almak ve bu konuda neler düşündüklerini öğrenmek için açtım yani herkese göre farklıdır bana göre biraz garip
Zaten poké ball ile yakalanmıyor efsaneler. Ya ultra ball yada master ball  :hehe: :hehe: :hehe:
(18-03-2011, 01:57 AM)soniczeki link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zaten poké ball ile yakalanmıyor efsaneler. Ya ultra ball yada master ball  :hehe: :hehe: :hehe:


onlarda pokeball büyüklüğünde değilmi :hehe:
Konuya bak hey Allah'ım! Yeni nesil ammada felsefe yapan bir nesil olmuş ... Kuzum sen pokeballara girerken pokemonların  boyutlarının değişim geçirdiğini, pokeball ın gerçek hayatta hayal bile etmesi zor bir teknoloji ürünü olduğunu ve en nihayetinde zaten "abzürd"olan anime dünyasına ait bir olgu pokemon, yani herşey akıl dışı tamamen HAYALİ ...  ;)
(18-03-2011, 02:33 AM)Arceus link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konuya bak hey Allah'ım! Yeni nesil ammada felsefe yapan bir nesil olmuş ... Kuzum sen pokeballara girerken pokemonların  boyutlarının değişim geçirdiğini, pokeball ın gerçek hayatta hayal bile etmesi zor bir teknoloji ürünü olduğunu ve en nihayetinde zaten \"abzürd\"olan anime dünyasına ait bir olgu pokemon, yani herşey akıl dışı tamamen HAYALİ ...  ;)
aynen ama gerçek olmasını isterdim bide o pokebalların içinde ne varda öle bu pokemonlr hiç yemiyomu hiç tuvaleti yokmu hıı o kdr ayrıntılı bakmayacan böle konulara ama hala pokeballIN İÇİNDE NE VAR MERAK EDERİM