Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Black Tam Çözüm
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(14-08-2011, 06:07 PM)Zafizufi01 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkür ederim. Henüz oyunla ilgili bir sıkıntı yaşamadım da önceki gba oyunlarında space yardımıyla oyunu hızlandırabiliyorduk, burda da öyle bişey yapabilme şansımız var mı?
hangi emulatörde oynuyorsun?
(15-08-2011, 04:15 PM)onlinedragon link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hangi emulatörde oynuyorsun?

No$GBA. Desume da var ama onunla uğraşamadım açıkçası, emulatörü düzeltme yöntemini bulur bulmaz No$GBA açtım.
(17-08-2011, 04:38 AM)Zafizufi01 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]No$GBA. Desume da var ama onunla uğraşamadım açıkçası, emulatörü düzeltme yöntemini bulur bulmaz No$GBA açtım.
hallettin mi hangi sorun çıkıyor siyah ekran mı?
(17-08-2011, 11:51 AM)onlinedragon link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hallettin mi hangi sorun çıkıyor siyah ekran mı?

Yok hayır onunla ilgili bir sıkıntım yok. Eskisi gibi VGA'da space'e basılı tutunca oyunun hızlanması olayının burada da olup olmadığını merak ediyorum sadece. Yazıları uyuz uyuz okumak zor oluyor da  :zx:
(17-08-2011, 05:06 PM)Zafizufi01 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok hayır onunla ilgili bir sıkıntım yok. Eskisi gibi VGA'da space'e basılı tutunca oyunun hızlanması olayının burada da olup olmadığını merak ediyorum sadece. Yazıları uyuz uyuz okumak zor oluyor da  :zx:
ha kardeş nogba da oynuyorsan basit options->Emulation Setup->Emulation Speed(Hemen sol en üstte) onu Unlimited MHz Disaster %10 yap hızlı olur
2. gym de kitap falan diyo orayı nasıl geçicez :S
Gerçekten çok iyi bir tam çözüm olmuş, daha önce Türkçe olarak yapıldı mı bilmiyorum. Emeğin olduğu için çok iyi. Fakat konu düzenine biraz daha önem vererek, kullanıcıların işini kolaylaştırabilirsin. Ben de bir tam çözüm yapmak istiyordum BW için fakat gerek yok sanırım! ^^
[glow=red,2,300]undela bay da dive kullanamıyorum  Cry  Cry yardım edin aşağıya batamıyorum kendi kendine su yüzüne çıkıo  Cry[/glow]


@PhoenixTR Yapman gereken undella bay daki koyu su noktasının üzerine gidip '' Dive'' kullanmak.Daldığın zaman ise aşağıya doğru ilerle.Tapınağa girdiğinde ise hızlı olman gerek.Belli bir süre sonra karakterin nefesi tükeniyor ve suyun yüzüne çıkıyor.
Arkadaşlar pokemon white e başladım bu sefer :D aynıdır değilmi :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8