Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Imageshack Hakkında.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

Divxcehennemindeki Bir Arkadaştan Alıntıdır.


Alıntı:Merhaba arkadaşalar. bildiğiniz gibi ülkemizde en çok kullanılan resim upload sitesi imageshack.us dir.Çoğumuzun imzaları avatarları, yada foruma koyduğu ssler bu siteye upload edilerek görüntülenmektedir.

Fakat imageShack.us 22 şubat 2011 itibariyle Türkiyedeki tüm ipler için Login olma şartı getirdi. Yani sitesine girip login olmadığınız taktirde kimsenin SS'sini yada imzasını göremeyeceksiniz.Bu hareket Çoğu ülke için bu şartı olmayan imageshackin ülkemizdeki yoğun kullanımı daha fazla paraya dökme çabalarından başka birşey değildir. Bu siteye bundan böyle asla resim yüklemeyiniz. Üç gün sonra da üyelik için para isteyeceklerdir.

hatanın ismi :
unregistered domain. go to https://imageshack.us/ to register


çözüm: https://imageshack.us/ bu adrese gidin kayıt olun. böylece resimler size görünecektir. sonra resimleri bilgisayarınıza kaydedin. oradan da başka ücretsiz sunuculara yükleyin.

milyonlarca resmi silinen herkese geçmiş olsun.

evet bende az önce daha doğrusu geceleyin gördüm resimler niye gitmiş diye. Her zaman demiştim en iyisi tinypic. Sırf captcha olayı var diye imageshack kullanıyordum artık o da bitti. Tinypic 4ever
imageShack.us :ban:
Tinypic :guitar:
Yönetim olarak photobucket tavsiyemizdir. bandwidth sorunu olabiliyor ama belli bir günden sonra eski haline dönüyor.
bence tinypic çok kullanışlı bir site. Tabi ki resimlerinizi saklamak istiyorsanız iş değişir... 10gb istesenizde dolmaz. Yani çok büyük bir arşiviniz yoksa ;)
Ben bayağı bir süredir TinyPic kullanıyorum. Gayette memnunum. Tabii benim gibi resim arşivi olmayanlar için kullanışlı bir site.  Onion021