Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: PO'da Pokemon Türkiye Serverı Açıldı!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7

wild41

(09-03-2011, 06:13 PM)gnaaye link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Üyelik almana gerek yok ki, direktman indirip oynayabilirsin.

ya ben indirdim ama oynayamıyorum hiç bir servere giremiyorum ve pokemon türkiye serveri yok benim serverlerim arasında yardım eder misin dostum?
PO'yu pek oynamam ama bu haberi duyunca sanırım yeniden başlayabilirim.
(13-03-2011, 02:38 AM)wild41 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben indirdim ama oynayamıyorum hiç bir servere giremiyorum ve pokemon türkiye serveri yok benim serverlerim arasında yardım eder misin dostum?

Server her zaman açık değil zaten, açıksa bile listenin alt sıralarında oluyor. Bir server'a girmek için çift tıklaman yeterli.
gnayee ye pm attım, bakalım yardımcı olabilicek miyiz :)) deneyelımm

[time]1300843482[/time] Tarihinde Birleştirildi.
anasını satıyım aşırı zor ya,
raichu 100 levellık alıyorum elektırıkle alakalı itemler yukluyorum.
adamlar tek atısta 100de 100 can alıyo ben vuruyorum ya 10 ya 15 düşüyo.. cok ılgınc
cımen tıpı secıyorum 100 level yıne cımenle alakalı ıtemler yukluyorum aynı sey oluyor:DDDD sıkıldım ama anasını satıyım
İyi hoş da insan yok serverda.
(25-03-2011, 01:53 AM)Electabuzz link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyi hoş da insan yok serverda.

Şu anda sitedeki hemen hemen herkes okulla meşgul. Kiminin lise sınavları, kiminin finalleri, kiminin YGS/LYS'si var. Yazın, özellikle de yeni bir turnuva başlatılırsa, çok daha aktif olacaktır server.
Oyun güzel de Türkiye Server'ı bir düzene oturtulmalı böyle olmuyor. Hem kimse de yok zaten serverda. Ayrıca oyun çok iyi, turnuvalar falan ingilizce bildiğimden anlaşabiliyorum diğerleriyle. Her şey stratejiye dayalı...
ellernize sağlık
Arkadaşlar şöyle bir şey yapsak nasıl olur?
Türk servera tam olarak kurulana kadar oyundaki Türkler adlarının başına  (TR) yazsın ve böylece kolayca birbirimizi bulabiliriz.
Yaw çok iyi bi pokemon gurubu düzenledim bi baktım pokemon türkiye serveri yok arasıra da bakıyom hiç görmüyom ne oldu kapandımı yoksa.
Bu arada pokemon becerileri hakkında daha iyi bilgiler isterseniz ben gereken sitelerden gösteririm ozaman pokemonunuz çok güçlü olur. :pika:
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7