Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Nokia s60v5 (5800,n97...) Gameboy Emulatörleri | Gpsp ve Gnuboy
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Nokianın symbian işletim sistemli telefonlarından gba,gbc ve gb uzantılı oyunlar oynanabiliyor.vbagx,vboy ve benzeri emulatörler ile dokunmatik olmayan s60v5 öncesi sürümlerde çok rahat oyun oynayabiliyoruz.Fakat dokunmatik ekranlılarda bu emulatörler kurulsa bile düzgün çalışmıyor.Bu yüzden bunlar için özel emülatör gerekiyor.Burda paylaşacağım emulatörleri kendim denedim ve sorun yok sitede paylaştığımız tüm gameboy oyunları çalışıyor.5800'da test ettim diğerlerinde de sorun çıkacağını sanmıyorum.

Öncelikle indireceğiniz dosyaların sertifikaya ihtiyacı vardır.Bu işlerle uğraşanlar sertifika işini bilirler.Telefon hackli ise bunlarla uğraşmazsınız.Öncelikle sertifika yapmayı öğrenmelisiniz.Bunu başka siteden link vererek öğrenmenizi sağlayacağım zamanım olmadığı için uzun uzun anlatamadım yoksa resimli iyi şekilde anlatırdım.

[b]Sertika Nasıl Alınır?



Emulatörleri kurmadan önce qtinstaller yüklemelisiniz.Yoksa programlar çalışmaz.Gerekli programlar ve bios verdiğim pakette bulunmaktadır.

Emulatörler Hakkında Kısa Bilgiler...


Gnuboy:gbc ve gb uzantılı oyunlar için bunu kullanacağız.Özel bir ayar gerekmiyor.Emuyu açıp file>>>load rom diyorsunuz oyunu bulup open diyip oynayabilirsiniz.Kontrol ayarı yapmamız gerekmiyor.Yön tuşları ve a,b butonları dokunmatik olarak mevcut.

[Resim: gnuboy_menu.jpg]

gpsp:Gba uzantılı oyunlar için bu emu yardımcımız olacak.Pokemon oyunlarının hepsni çalışıyor test ettim.Bu emulatör için küçük bir işlem yapmamız gerekiyor.

gpsp'ye bios tanıtmak zorundasınız.file>>load bios dan gba_bios.bin'i bulup biosu tanıtınız.sonra file>>>load rom>>>oyunu seçip okey diyiniz.

Tuş ayarı gerekli a butonu için yeşil b butonu için kırmızı tuşu ayarlayın
.
[Resim: gpsp_051.jpg]

S60v5 Emulatör Paketi( gpsp,gnuboy,qtinstaller,bios)

emulatör : https://www.mediafire.com/?va7dt79qdwu5mlh

bios : https://pokemonturkiye.com/attachment.php?aid=16

şifre: pokemonturkiye.com

Uploaded by m-t-n91

Sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.Elimden geldiğince yardım ederim.Resimli anlatım ekleyeceğim ama şuan zaman bulamadım.Anlatım bana aittir.İzinsiz (ç)alınamaz.

Güncellemeler İçin : https://www.summeli.fi/
Teşekkürler.Sertifakanın gelmesini bekliyorum.  :bigstar: 
6630 içinde bildiğiniz sağlam bi gba emülatörü warmı? bendeki sorunlu kaydediom sonra bi daha girdiğimde hep new game yazıo
vbagx ve vboy ile 6600 da uzun süre oynadım 6630'da da sorunsuz oynanır onun içinde konu açarım  ;]
eline sağlık admin
arkadaşlar elimde x3 var bu yolla pokemon oyunlarını oynaya bilirmiyim acaba  Slobber daha az karışık bir yolu varmı başka  :pray:
vay be işe yarıyor hll olsun  :suprise:
@OoO_21 senin telefona göre java versiyonlar var.sitede de olması lazım yoksa onlar için konu açarım.
(27-05-2011, 08:09 PM)m-t-n91™ link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:@OoO_21 senin telefona göre java versiyonlar var.sitede de olması lazım yoksa onlar için konu açarım.
sağol admin sitede tekrar bi aratma yapayım bulamazsam burada yine bilirtirim

Admin siteyi araştırdım ama bendeki telifon için emulatör bulamadım konu açmanı rica etsem :)
ben sertifika alamıyorum bunu nasıl yapabiliriz bana bir yardım etseniz
Sertifika olaylarına falan hiç girmeyin bence.. Riskli iş.. Programı var. Telefonu hackleyin. Daha sonra emülatör kurulumunu yapın fıstık gibi çalışıyor oyunlar.
Sayfalar: 1 2