Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon White/Black için Grey versiyon çıkmayacakmış
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
  Pokemon serisinin yeni oyunu Black and White için kısa bir süre kaldı. Japonların çoktan didik didik ettiği oyun, 4 Mart itibari ile Avrupa raflarını da süsleyecek. Avrupa çıkışını kısa bir süre kalan oyun için yapım ekibinden öncemli bir açıklama da geldi.


    Seriyi yakından takip eden oyuncular, bazı Pokemon oyunları için bir çüncü versiyon çıktığını gayet iyi bilirler. Red, Blue ve Yellow gibi...Veya Diamond, Pearl ve Platinium yapımlarını bu duruma örnek olarak verebiliriz.


    Oyunun yapım ekibi Gamefreak, Londra'da katıldıkları bir söyleşide oyunun bu üçüncü versiyonu hakkında bir açıklama yapmışlar. İspanyol, MeriStaton adlı sitenin haberine göre yapım ekibi Black/White versiyonu için Grey Edition yani üçüncü bir oyun düşünmüyor. Yapılan açıklamaya göre ekip, Black/White ile bu nesildeki son oyunlarına imza atmış.


Alıntıdır.
Nasıl ya?  Question
Bir kaç sitede okudum yazıyordu.Ama satışlar avrupa ve amerikadada patlama yaparsa büyük ihtimal çıkar.

[time]1298209515[/time] Tarihinde Birleştirildi.
Bu arada konuyuda yanlış anlamayın.Burda pokemon oyunu çıkmayacak yazmıyor.Bu nesilde diyor.Yani black/white :D
black/white son olacağını sanmıyorum ama grey için nasıl bir yer yaparlar bilmiyorum...Black city/White forest üçüncüsü  Question
Junichi Masuda ise şirketin böyle bir kararı olmadığını söylemiş.

Yapılan açıklama insanlar "Yeni versiyonu çıkar zaten, biz B/W almayalım Grey alırız" demesinler diye yani. İnsanların kafalarını karıştırıyorlar şimdilik ama çıkar, merak etmeyin. Milyonlarca dolar kar ediyorlar, niye yeni oyun çıkarmasınlar ki?
bence cıkmaz 3ds ye bi remake gelecekse bence ruby, saphira,emerald ın yenden yapımı olur bence vede harıka olur cünkü heart gold ve soul silver ın remakesi harıkaydı inş yeni yapacakları remakeler dahada güzel olur
Bilmiyorum ama satışlarda patlama olursa çıkar bence yada farklı birşey düşünüyorlar dır.
Ne yaparlarsa yapsınlarda. Biz pokemon oyunlarının devamını görelim o bize yeter bence...