Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash için en iyi 6'lı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(10-04-2011, 05:34 PM)55sinan55 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pikachu
Charizard
Balbausar
Squartle
Pidegetto
Butterfree

nedeni:en güçlü bunlar değil ama benim kalbimde en güçlüleri bunlar
            çünkü onları izleyerek büyüdüm ben ...
kesinlikle katılıyorum benim cevabım da bu :)
Unova demek istiyorum çünkü; çok sempatik ve komik: Oshawott ve son derece çekici ve büyüleyici: Snivy var  <love>
charizard,infernape,sceptile,glalie,noctowl,buizel.. glaile kimsenın aklına gelmeyebilir ama bence buz tipi baya yararlı olabilirr:)
5. nesilde dahilse : Charizard, Squirtle (Blastois olmasını isterim ama Wartortle de fena olmaz  :)  ) Sceptile/Torterra, Noctowl, Glalie, Snorlax/Boldore . Bence en güçlü 6 lı sı bu olur pikachu yu saymazsak. Charizard'la İnfernape arasında kalmayın derim bence.Charizard fire/fly/dragon type bir pokemon.İnfernape fight/fire.Charizard her türlü avantajlı.Eğer doğru zamanda Charizard İnfernape ye Seismic Tos yaparsa tek bile atabilir diye düşünüyorum.  Smile
Charizard Dragon tipi değilki.Charizard eğer fly tipi hamleler biliyorsa Charizard kazanır.Yada Infernape de kazanabilir.Çünkü Infernape Charizarddan daha hızlı ve ilk önce stone edge yaparsa işini kolay bitirebilir.Eğer rock tipi haraketler bilmiyorsa Charizard kazanır.
Charizard dragon type değilse Dragonbreath, Dragon Rage, Dragon Rush gibi hamleler kullanamaz. sadece type olarak bakma.Sceptile de Dragon Pulsa ve Focus Blast öğrenebilir.Ona bakarsa Scpetile de dragon ve fight type değil.
Tamam işte type'si Dragon değil ama tm/hm'ler sayesinde öğrenebiliyor...
Ya anladın işte  Shout
(03-03-2012, 08:28 PM)LaTi0S link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Charizard dragon type değilse Dragonbreath, Dragon Rage, Dragon Rush gibi hamleler kullanamaz. sadece type olarak bakma.Sceptile de Dragon Pulsa ve Focus Blast öğrenebilir.Ona bakarsa Scpetile de dragon ve fight type değil.

Evet, değil. Bir Pokemon'un sadece 2 türü olabilir, ama fiziksel özelliklerine göre farklı farklı türlerden saldırılar kullanabilir.

Çoğu Pokemon hemen hemen her türden saldırı öğrenebilir. Bir Pokemon'un 12, 13 türü var mı diyeceğiz?
Siz benim demek istediğimi anladınız ya o yeter  Shout
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9