Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yazar Alınacaktır...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Sitede son dönemde iyi nitelikte konu açılmıyor.Bu konuda yetenekli arkadaŞlar vardır aramızda.Düzgün makale ve çeviri yazabilen üyelerimizin konularını bekliyoruz.Bu iŞ tamamen gönül iŞidir.Nitelikli konu açanlara ilerde açıklayacağŸımız ödül sisteminden ödüller vereceğŸiz.Ayrıca iyi makaleleri yazın açacağŸımız sitemizde yayınlayacağŸız.Yani ne kadar çok kiŞi ne kadar çok güzel konu açarsa o site de o kadar güzel olacaktır.Konularını beğŸendiğŸimiz kiŞileri o siteye editör yapacağŸız.
[b]
Güzel konu derken ne demek istediğŸimizi bir kaç madde ile açıklayalım.


*Konu baŞlıkları düzgün seçilmeli ve kelimelerin ilk harfleri büyük yazılmalı.
*Yazım ve imla kurallarına dikkat edilmeli.
*Konu estetik olmalı.Renkler,yazı tipleri,resimler vs. kullanılmalı.
*Konu içeriğŸi size ait olmalı alıntı yapılmamalı.Sadece çeviri yapabilirsiniz.Herhangi bir Türk *makaleden izinsiz alıntı yapmayınız.Böyle konular direkt silinecektir.


İstediğŸiniz her Pokemon kategorisine konu açabilirsiniz.Uygun kategori bulamazsanız Pokemon Bilgi&Makale&LJeviri bölümüne konunuzu açınız.
[/b]
Benim aklımda makale türü bilgi verici yazılar yazmak her zaman var.Ancak çoğu üyelerimiz konulara ilgisiz kaldığı için şevkim kırılıyor.
biliyorum çoğu kişinin sorunu bu ama denemeden bişey çıkmaz herkes böyle yaparsa kimse konu açmazdı zaten bizim her açtığımız konuya ilgi mi geliyor sanki.belli başlı şeylere ilgisi var üyelerin ama biz ne olursa olsun devam edip karşılığını alacağız.en önemli duyurular bile ilgi almıyor.biz gerekli karşılığı vereceğiz sonuçta lütfen ilgi işini fazla takmayın emeğinize karşılık veren kişiler eninde sonunda çıkacaktır.

bu konuyu açmamın amacı download ve senaryo üzerine dönen forumdan sıkılmamızdır.
Ben varım o zaman.
Aklıma pek bir konu gelmiyor ama ben de varım.

erginksk

aklımda bir konu olsa bende yazabilirdim ama aklıma bir konu gelirse bende yazacağım :p
hoşunuza giden iniglizce yazıları ingilizcesi iyi olanlar çevirebilir.konu uzunluğu çok önemli değil yararlı her bilgi için konular açılabilir.

erginksk

yok benim ingilizcem pek iyi değil ama Pokemon Bilgi&Makale&Çeviri bölümünde yayınlanmayan bir konu gelirse araştırıp yazabilirim

[time]1297611621[/time] Tarihinde Birleştirildi.
tamam ilham dürttü valla bir şey geldi aklıma çalışmalara başlıyorum :p
benim aklımda çok konu var ama zamanım olmadığı için; benim konum var mı yok mu bakamıyorum bende ya varsa diye açmıyorum çünkü site çok kapsamlı...
başka sitelerden olmamasına dikkat et sen.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6