Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: No$GBA Emulatör Sorunları ve Çözümleri [Ana Konu]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Arkadaşlar herkese merhaba;

Dün bütün gün Soul Silver oynamak için No$GBA emulatörün çıkardığı sorunlarla boğuştum durdum ve sonunda pes ettim buraya bir konu açayım dedim, aynı problemle karşılaşan başka kişiler varsa onlarda problemlerini yazsınlar, bilen kişiler dertlerine deva olsun diye.

Oyun inanılmaz derecede kasıyor ve oyunda sık sık görüntü kaybı yaşanıyor. Karakterin görüntüsü bir anda kayboluyor. Zaten oyunun sesinden oyunun nasıl kastığı belli oluyor. Burada bir arkadaşımızın açmış olduğu NoGBA performans yükseltme ayarlarını denedim yinede çare olmadı. Ayrıca en büyük problemlerden biriside oyunun 40-50 dakikada bir donması. Hem emulatörü hem de Soul Silver oyununu sitedeki linklerden indirdim sorunsuz şekilde, konularda problem çıkmayacağı yazıyor ama yine çıktı biraz araştırdım bu problemi yaşayan çok kişi var.

Acaba sizler sorunsuz mu oynuyorsunuz bu oyunu? ve eğer oynuyorsanız ayarlarınızı bu konu altında paylaşır mısınız?

Şimdiden teşekkürler:)
Sabitliyorum.Tüm sorunları bu başlık altından yazın.Başka konu açmayın veya başka konulara yazmayın.
Emulatör kullanmanın bedeli.Emuda oynuyorsan katlanıcan.
Yok abicim yok dayanamadım sildim oyunu. O kadar ilerliyorum ilerliyorum pat diye donuyo oyun tekrardan geri başlamaktan sıkıldım. VBA Emulatörde oynanabilecek full bir oyun varmı? Pokemon oyunları bölümüne bir konu açmış bulunuyorum bununla ilgili...
pc den gba oyunumu oynanır ben telden oynuom yattığım yerden  Smile
Harbimi hangisini oynuyosun? Paylaşır mısın? Bende N95 var acaba çalıştırır mı?
(13-02-2011, 06:04 PM)jawonika link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Harbimi hangisini oynuyosun? Paylaşır mısın? Bende N95 var acaba çalıştırır mı?
dostum bndeki takoz 6630 ama yetior sürekli ondan oynuom şuan rijon advanture  die oyun war onu oynuom.n95 içinde vardır emülatör ama araştırman lazım araştır vardır kesin emülatör.telde daha zevkli bence
No$GBA emülatörünü çok denedim ama olmadı ben de desmume dan oynuyorum action replay olmuyor ama çok da önemli değil
Eğer memnunsan emulatörün çalışma sistemini biraz anlat istersen ve download linki paylaşırsan seviniriz :) Birde action replay den kastın nedir?

Eğer söylediğin emulatör soul silver için uygunsa çoğu kişinin problemine kökten çözüm bulmuş olacaz.
action replay pokemon oyunlarındaki bir hile kodu türü.Gba oyunlarında action replay,gameshark ve codebreaker nds oyunlarında ise action replay ve codebreaker hile kodları vardır.Ve desmume son pokemon oyunları dahil olmak üzere soulsilvera da uygundur.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6