Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Oyun yardım pls!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba belki konu yeri değil ama ufak bir yardım edip konuyu öyle kapatsanız veya taşısanız çok memnun olurum. Benim sorum şu :

Acaba hem kanto hem johto hem portakal liginin içinde olduğu, ayrıca efsanevi pokemonlarıda yakalayabileceğimiz mesela zapdos, articuno, moltres, mewtwo gibi pokemonlarıda yakalayabilme şansımızın olduğu bir oyun var mıdır? Ben piyasadaki çoğu oyunu indirip oynadım ama oyunlar hep biryerde takılıyor ve ilerlenmiyor. Mesela en son Pokemon Liquid Crystali oynadım ondada moltres yakalanmıyor ve valencia adasının ilk gym ini bitirdikten sonra oyun bitiyor. Yalan dolan beta muhabbetleri dönüyor ama şöyle güzel ağız tadıyla oynanacak bir oyun bulunamıyor. Liquid crystalden öncede pokemon fire red i oynamıştım, ondada pokemon ligini bitirdikten sonra oyun baştan başlamıyordu bütün emeklerim boşa gitmişti. Ne indirdiysem indireyim hep bir hata veya oyunun yarıda kalması gibi sorunlar oluşuyor. Yardımcı olursanız +rep teşekkürler şimdiden...
en iyisi fire ben oyunu bitirdim oyundan sonra dewam etti ayrıca ama lig falan yoktu adalar wardı.zapdos artıcuno ve moltresi bulabilirsin ayrıca mewtoyuda.ama istersen ben sana onları pallet kasabası çimenliklerinde bile çıkarırım :hehe:
SoulSilver veya HeartGold oynayabilirsin. Hem Kanto hem Johto ligi var. Çıkan efsanevileri görmek için tıkla.
(12-02-2011, 12:37 PM)gnaaye link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SoulSilver veya HeartGold oynayabilirsin. Hem Kanto hem Johto ligi var. Çıkan efsanevileri görmek için tıkla.

Süpermiş grafiklerde güzel ama ben geçen platinum indirdim emulatörü VBA'ya hiç benzemiyor çok kullanışsız. Soul silver ile Heart Gold arasındaki fark nedir? Bir de eğer bana sorunsuz oynayabileceğim bir emulatör ve oyunun linkini verirsen çok sevinirim valla en sonunda sorunuma çözüm buldum bütün efsaneler var. Ben biraz şahsen efsanevi kuşları yakalayamazsam oyundan tat alamıyorum. Graudon da fena bi pokemon. Herneyse peki son bir soru: Charmander, bulbasaur veya squirtle elde edebiliyor muyuz? Ama hilesiz çünkü ben hileden nefret ediyorum bu tip oyunlarda :)  Ayrıca yardımın için çok teşekkür ederim
(12-02-2011, 12:54 PM)jawonika link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Süpermiş grafiklerde güzel ama ben geçen platinum indirdim emulatörü VBA'ya hiç benzemiyor çok kullanışsız. Soul silver ile Heart Gold arasındaki fark nedir? Bir de eğer bana sorunsuz oynayabileceğim bir emulatör ve oyunun linkini verirsen çok sevinirim valla en sonunda sorunuma çözüm buldum bütün efsaneler var. Ben biraz şahsen efsanevi kuşları yakalayamazsam oyundan tat alamıyorum. Graudon da fena bi pokemon. Herneyse peki son bir soru: Charmander, bulbasaur veya squirtle elde edebiliyor muyuz? Ama hilesiz çünkü ben hileden nefret ediyorum bu tip oyunlarda :)  Ayrıca yardımın için çok teşekkür ederim

Emulatörü ve oyunu buradan indirebilirsin.

HeartGold ve SoulSilver arasındaki fark çıkan Pokemonlar.

16 rozeti de alıp Red'i yendikten sonra bir tane Hoenn ve bir tane Kanto başlangıç Pokemon'u alabilirsin. Kanto başlangıç Pokemonlarından birini almak için Pallet Town'da Prof. Oak'ın laboratuarına, Hoenn için ise Saffron'da Silph Co.'ya gitmen lazım.

EDIT: Evet, emulatörü VBA'dan biraz farklı.
Sağolasın gnaaye şu an indiriyorum ve oynamaya başlıyacam. İlgin için çok teşekkürler :)  Oyun ayarları sence nasıl olmalı. Yani VBA emulatörde sadece yön tuşları ve Z  +  X  tuşlarıyla oyunu oynuyorduk. Bu NoSGBA emulatör içinde geçerlimi? Yoksa başka bir tuş sistemi mi var?
Options -> Control Setup'dan tuşları ayarlayabilirsin. Tuş takımı VBA'yla aynı galiba, ama emin değilim.