Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Burn Islands BETA2,3 [Hack] + [Kendi Yapımım] + [Daha Türkçe]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
BU PROJE DURDURULDU.

[COLOR=DarkGreen]Yeni Pokemon Burn Islands çıktııı!
Bu oyun önceki Burn Islandsların ilerlemişidir.[/COLOR]
Yüklemek için tıklayın
[COLOR=DeepSkyBlue]:trozeiani249:Yeni bir dünya daha!!
Troll Ormanı düzeldi.
Haritalar düzeltildi.
Pidgey düzeldi.[/COLOR]

Emeğe saygılı olun, arkadaşlar.
NOT: Soru sormadan önce Sıkça Sorulan sorulara bakın.

Sorulan sorulardan seçilmiş olanlar: (Sıkça Sorulan Sorular - SSS)
Soru: Cut itemini nereden alacağım?
Cevap: Lilyghost adasında hayalet kulesinde rengi farklı olan mezarla konuş.
Soru: Büyük Adada gym kapalı, nasıl gidiliyor?
Cevap: Aşağıdaki şehirdeki gymı yen.
Soru: Claude Adasında gym var ama kapalı.
Cevap: O bir şaşırtmaca. O aslında hep kapalı.
Soru: Zapdos'u nasıl yakalarım?
Cevap: Üçlü Mağara Girişindeki bir mağarada ufak bir mağara var. Oradaki mağaracıkta noktalar var. Noktaların önünde Strenght kullanın.
Soru: BETA2 savelerini mi kullanacağız?
Cevap: Evet.
Soru: İndirdim ama kuramıyorum bunla başladan sonra contuine çıkmıyor.
Cevap: shift + F1...F12 yaparak kaydedebilirsin. F1...F12'e basarsan kaydın açılır.
Soru: Flash itemini nereden alacağım?
Cevap: Meyve Ormanı'nın çıkışındaki profesör 10 pokemon yakalarsan flash verecek.

[COLOR=DarkRed]Logosu:
[/COLOR]
[Resim: thumb_733452316.jpeg]
Hikayesi:
Ash Ketchum yeni macerası için Burn Adalarına gider. Burn Adalarında sürpriz olarak Oak'ı ve Gary'i görür. Ash Ketchum Oak'tan POKéMON ister. Oak ise ona üç POKéMON sunar. Ash Ketchum yeni macerasına başlamak için üç POKéMONdan birini seçer ve yola koyulur. Ash Ketchum yeni POKéMONu ile çok büyük maceralara atlarlar.


Burn Islands Tam Çözüm


Spoiler:
POKEMON BURN  ISLANDS TAM ÇÖZÜM:15: (SADECE 1.DÜNYA) 
BAŞLANGIÇ
Gorilla Adasında bir evde başlıyoruz. Adadan çıkmaya çalışmalısınız önce. Sonra laboratuara gidip bir Pokemon seçin. Sonra rakiple savaşın. Aynı normal oyundaki gibi Büyük Adadaki markete gitmeniz gerekmektedir. Büyük Adaya Gorilla Adasının sağından gidiliyor. Sonra marketten aldığımız paketi Oak'a götürün. Büyük Adadaki polisler yolu açmış olacak.
1.ROZET: GALEWOOD ADASI(ÇİMEN/PETER)
Yeni yolda bir orman var. Orman yolu çok uzun sürüyor. Çıktıktan sonra Galewood'a geliyoruz. Tabi koşu ayakkabıları da alıyoruz. Gayet basit bir Gymı var. Çimen türündedir ve lideri Peterdir.[Avantajlı Pokemon Türü: Ateş]
2.ROZET: BÜYÜK ADA(ATEŞ/LILAC)
Büyük Ada'ya dönmemiz gerekiyor. Büyük Ada'ya dönmeniz için bir kısayol var. Orman girişinin yanında ufak bir kısım var. Oradan giderseniz hemen Büyük Ada'ya dönersiniz (Fakat Galewood için aynı kısayol söz konusu değil). Büyük Ada'da "KAPATILMIŞ GYM" açıldı. Ateş türündedir ve lideri Lilactır. Gym bulmacası da karanlık bölgede olmasıdır. [Avantajlı Pokemon Türü: Su]
LILYGHOST'A YOLCULUK
 
Lilyghost’a gitmek kolay olmayacak. Galewood’a dönmelisiniz. Galewood’a dönünce orada kapatılmış Syphnax Mağarası’nın açıldığını göreceksiniz. Girdiğinizde Oak gelecek ve size gelişmiş Pokedex verecek. Sonra ileride yükseltinin üzerinde bir merdiven göreceksiniz. Merdivenden inip oradaki düğmeye basın ve geri dönün. Eğer basmazsanız mağaranın çıkışındaki kapı kapalı kalır. Sonra devam edip mağaradan çıkmayı başarın. Yoldaki Ölüm Taşını almak için savaş yapmalısınız (Ölüm taşı yepyeni bir pokemon yaratıyor). Sonra çıkış yapıyoruz. Bu bölgede en aşağı inip en yukarı çıkıyorsunuz.
 
3.ROZET: LILYGHOST ADASI(HAYALET/DARKEN)
 
Lilyghost’u roket takımı bastı. Bunu engellemek için 3.rozeti almalısınız ama rozeti almak için gerekli Cut yok. Hayalet Kulesinde kapatılmamış olan merdivenden çıkın ve şu rotayı takip edin:
 
[Resim: okrv0.png]
 
Yeşil mezara geldiğinizde onunla etkileşime geçmeniz gerekiyor. Sonra bir kadın size Cut verecek. Cutu bir pokemona verdikten sonra dışarı çıkıp Gym'a girebilirsiniz. Gymın bir bulmacası var! Pokemon Golddaki gibi görünmez zeminler var. İşte onun resmi: (Kırmızı bölgeler basabildiğiniz yerler [Wlar AdvanceMaptan alındı])
[Resim: pk239qm0.png]
Hayalet türündedir ve lideri Darkendir.[Avantajlı Pokemon Türü: Ateş, Kaya, Su vb.]
ROKET TAKIMINI ENGELLEMEK
Gymı yenince roket takımının bastığı Ülker Şirketi'ne gidebiliriz. Bu şirket Lilyghosttaki başka büyük bir bina. İçeride Roket Takımı var. İkinci olay ise her tarafta kaya olması. O kayaları kırmak için çekiç lazım. Çekiç 5.kattaki sağ alttaki poketopunda.Bulabildiğiniz tüm kayaları kırın.

Sonra 3.katta bir yerde yolun devamı olacak. Eğer Gary'i görürseniz doğru yoldasınız demektir. En sonunda patronları Takashi ile savaşıyorsunuz ve binadan gidiyorlar. Sonra Hayalet Kulesine dönmelisiniz. Döndüğünüzde Ülker Dürbünü'nü kullanarak hayaleti görüyoruz. Sonra Mr. Gale'yi kurtarıyoruz. O bize flüt veriyor. Artık Güçsüz Flüt'teki Snorlax uyanabilir ve Master Ball'ı alabilirsiniz. Bir de Claude Adası'na giden yoldaki Snorlax uyanabilir. (Lilyghost'un solu) Şimdi bizim Claude Adasından bisikleti almalıyız aksi halde Bisiklet Yolu'na girilemez.

4.ROZET: GREASE ŞEHRİ(TOPRAK&KAYA/KETHY)

Claude Adasına gitmek için Meyve Ormanı'nı aşmalısınız. Etrafta birçok gizli meyve var. Çıktıktan sonra Claude Adası'na geldik. Oradaki bir yerden Pokemon Fan Kulübünü bulup Bisiklet Senedini alın. Bir de bir evden Fly almayı sakın unutmayın. Sonra Lilyghost'a dönün.
Şimdi yukarıya gidiyoruz. Yukarıda Geçiş Mağarasını aşın. Sonra Grease Şehri'ne giden bir yol var. Gitmeden önce Gary ile savaşıyoruz. İsterseniz Harry ile tanışabilirsiniz. Cutla kapatılmış bir yer göreceksiniz. Oradan bisikleti alın. Şimdi gyma girin.

Toprak/Kaya türündedir ve lideri Kethydir.[Avantajlı Pokemon Türü: Su]
SAFARİ BÖLGESİ
Durmadan sola gidin, giderken Üçlü Mağara Girişinin sonunda bir adam sizi sokmayacak. Şimdi Safari bölgesine giriyoruz. Safari bölgesini dolaşıp Surf'u alın. Bir de dışarıda dolaşan bir kız göreceksiniz. Onunla konuşunca gidecek. Artık Safari bölgesinden çıkabiliriz. Pollanda Köprüsünü geçince artık Gasspass şehrindeyiz.
5-6.ROZET: GASPASS ADASI(UÇUŞ-DÖVÜŞ/GRATEN-EXODéS)
İlk önce açık olan gymı yenin. Burada zemin birçok sahte ışınlanmalarla dolu. En sonda Graten var. Uçuş pokemonları kullanıyor. Sonra diğer gym açılıyor. Burada duvarlar görünmez. İyi bakarsanız beyaz noktaların olduğu yerler var. Oralara basamıyoruz. Bulmacayı çözünce Exodés ile karşılaşabilirsiniz. Dövüş pokemonlari kullanıyor. Strenght'i almak için Gaspass'taki tüm binaları kapı kapı dolaşmayı deneyin.

7.ROZET: BÜYÜK EN İYİ ŞEHİR(BUZ/CLARK)
Galewood'a dönüp aşağıya doğru surf yaparsanız Büyük En İyi Şehir'e gelebilirsiniz.

Salon lideri Clark Gym'ından gitmiş. Bunun için şehirdeki herkesle konuşmalısınız. Sonra Syphnax mağarasına gidin ve oradan Clark'ı bulun. Clark gymına dönecek.

Burada buzda kayıyoruz. Doğru bir şekilde kayarsanız gym liderine ulaşabileceksiniz. Buz türündedir ve lideri Clarktır.[Avantajlı Pokemon Türü: Ateş]
8.ROZET: TAKASHİ SALONU(KARMA/TAKASHİ)
Şimdi Büyük En İyi Şehirden sağa gidiyoruz. En sağında bir gym var. Bu gym son gym. Lideri de Takashi. Roket takımının gymı. Her türlü pokemon türü var. Bunu bitirince 8 rozeti de aldık.
Ateş]
ZAFER MAĞARASI

Pokemon Ligine gitmek için Gaspass'ın sağındaki Pollanda Köprüsü'nün üstünden gitmelisiniz. Sekiz rozetinizin de olduğundan emin olun. Lige girmeden önce Gary ile savaşın. Sonra Zafer Mağarası var. Bu mağarada Strenght ile düğme gibi yerlere taşları koyuyoruz. Sonra bölgeler açılıyor. Fakat bir taş eksik. Bu taşın düğmesi Zafer Mağarasının 3.katında. Orada başka bir taş daha var. Onu koyunca taşın düğmesine gidilen yol açılıyor. Sonra o yoldan gidince düğmeyi göreceksiniz. O düğmeye basın. Sonra o taş geri gelecek. Sonra mağaradan çıkabileceksiniz.
LİG LİSTESİ
RAUND 1: Su

RAUND 2: Ateş

RAUND 3: [COLOR=DarkOrchid]Zehir
[/COLOR]
RAUND 4:[COLOR=DimGray] Demir
[/COLOR]
FiNAL: Karma Pokemon Türleri
LİG SONRASI İKİ ŞEY

Syphnax Mağarası Gizli Yer
Bu gizli yerde Moonut diye bir pokemon yaratılıyor.

2.Dünya Gemi Seferleri
Harry bize bilet veriyor.

[COLOR=DarkOrchid]EMEĞE SAYGINIZ VARSA TEŞEKKÜR EDİN!

[/COLOR]
   
eline saglık
harika ellerine sağlık ;)
eline sağlık saolasın
saol kardeş
sağol teşekkürler
elıne saglık
teşekkür ederim kota dolu ama yinede indircem
güzelde nasıl bir fark var 1ve 2 ile arsında?
saol dostm
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20