Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Burn Islands BETA2,3 [Hack] + [Kendi Yapımım] + [Daha Türkçe]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
bakalım nasıl. emeğine saygı
teşekkürler
saolasın güel bipaylaşım hmen deneyeceğim
Alıntı:bu telefon oyunumu??????????
istersen telefonda, istersen bilgisayarda
teşekkürler
ben oyunu bitirdim ligdeki herkesi yendim haryde dahil olmak uzere ama ligi yine yenebiliyorum bir kadın var haryi yendikten sonra geliyor en başa gonderiyor beni 2 tane şehir var var verdant ve mauville diye hiç oralara gidemedim acaba giden varmı bide şu claude adasındaki gemi seferleri kapalı ne zaman açılır,konuyla alakası yok ama graveler goleme kaç lwlde gelişiyor moltres yakalamaya giderken 40 lwl geodude yakaladım onu kasıyorum suan graveler 45 lwl galiba kaç lwlde golem olur?
eyvallah kardeş
güze olmuş
arkadaşlar burn island türkçede Üçlü Mağara Girişindeki ve pokemon ligindeki taşları nasıl yokedicez büyük bir taş diyor bir pokemon gerek diyor.ben onixle denedim hiç bi şey olmadı varmı bilgisi olan??
belki diceksin strengh kullan ama onun nerden alındığını bulamadım.marketlere baktım yok.ben bütün rozetleri aldım ayrıca lige girdim mağarada taşlar yolu kapatıyor bu olay.
İlk önce o yerin sağındaki şehirden gymı yenmek zorundasın.
kardeş ben bütün gmleri yendim bütün rozetleri topladım pokemon ligine gittim orada taşlar yolumu kapatıyo onu diyorum ben bide aynı şey üçlü mağara girişindeki dağda var ordada taşlar kapatıyo yolu.

bi sorum daha olacak arkadaşlar bu sarı yumurta sanırım mewto bunu hangi labaratuarda yapacağız bilgisi olan varsa sevinirim
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20