Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kanto Bölgesi GYM Liderleri [Lt. Surge Eklenmiştir.]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Brock

[Resim: brock2.gif]

Şehir : Pewter City, Kanto Bölgesi

GYM Türü : Kaya

Biyografisi:

Brock ailesinin yetişkin çocuğudur ve GYM lideri olmanın yanında küçük kardeşlerine bakmakla sorumludur. Bu gerçekten zor bir iş olsa gerek. Ash ile tanıştıktan sonra yıllar önce onları terk eden babası Flint ile tekrar karşılaşır. Bunun üzerine Brock, Ash'e seyahatinde katılmaya karar verir. Babası Flint ise GYM liderliğini ve ailenin bakımını üstlenir. Brock'un amacı pokemon yetiştiricisi olmaktır. Amacını gerçekleştirmek ve pokemonlar hakkında daha çok şey öğrenmek için Brock, Portakal Adaları seyahatinde profesör Ivy'nin yanında kalmaya karar verir. Daha sonra tekrar Ash'in maceralarına katılmıştır. Brock karakter olarak çok flörtçü birisidir. Ash ve May'e bir çok tavsiyelerde bulunarak gelişimlerine katkıda bulunmuştur. Ayrıca çok iyi yemek yapar.

Pokémonları

[Resim: sudowoodo.gif] Sudowoodo  [Resim: croagunk.png] Croagunk  [Resim: 440.png] Happiny

Pewter GYM'deki Pokemonları

[Resim: 259.png] Marshtomp  [Resim: 2051.png] Forretress [Resim: 200px-Ludicolo.png] Ludicolo  [Resim: Steelix.gif] Steelix  [Resim: Crobat_M.gif] Crobat  [Resim: 74.png] Geodude

DÜZENLİ OLMASI İÇİN LÜTFEN TAMAMLANANA KADAR CEVAP YAZMAYINIZ!! DEVAM EDECEK!!
Misty

[Resim: 180px-Misty9.jpg]

Şehir : Cerulean Şehri, Kanto Bölgesi

GYM Türü : Su

Biyografi:

Misty, 4 kız kardeşten en küçük olanıdır. Cerulean şehrinde büyüyen Misty, hep kız kardeşlerinin gölgesinde kalmıştır. Hayali bir gün en iyi su pokemonu eğitmeni olmaktır. Ash ile aniden bir kaza sonucu tanışır ve Ash Pikachu'yu korurken istemeden de olsa onun bisikletini parçalar. Bu olaydan sonra Misty, Ash'e katılmaya karar verir. Misty başlarda en ufak bir olaydan bile kavga çıkaran bir tiptir. Ancak Togepi'ye sahip olduktan sonra annelik iç güdüsüyle bu değişir. Johto seyahatinden sonra Misty, tatile giden kız kardeşleri tarafından GYM'e çağrılır ve geçici liderlik yapar. Fakat kardeşleri geri döndüğünde de GYM liderliğine devam eder.

Pokemonları

[Resim: 109px-Azurill.png] Azurill  [Resim: 370.png]  Luvdisc [Resim: 110px-Corsola.png] Corsola  [Resim: 190px-Gyarados.png] Gyarados  [Resim: psyduck.png] Pysduck  [Resim: 186.png]  Politoed  [Resim: 121.png] Starmie  [Resim: 115px-116Horsea.png] Horsea  [Resim: 114px-Staryu.png] Staryu 
[Resim: 118.png]  Goldeen
Lt. Surge

[Resim: ltsurge.png]

Şehir : Vermillion Şehri, Kanto Bölgesi

GYM Türü : Elektrik

Biyografi:

Lt. Surge, eski bir silahlı kuvvetler askeridir. Bununda etkisiyle saf güce dayanan bir eğitmen olmuştur. Lt. Surge, gelişmemiş Pokemonların zayıf Pokemonlar olduğuna inanır. Bu yüzden kendi Pokemonunun mümkün olan en kısa sürede gelişmesini sağlamıştır. Çok kibirli bir kişiliğe sahiptir. Onu yenemeyen eğitmenleri azarlar. Fakat onu yenmeyi başaran biri olursa onu takdir eder ve ona karşı saygı duyar.

Pokemonu

[Resim: Raichu.png] Raichu