Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Takuto
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
[Resim: Takuto_Sinnoh.png]
İngilizce adı Tobiasdır.Animede karşımıza sinnoh pokemon liginde çıkmıştır.Tobias ın dikkat çeken özelliği pokemon liginde Ash ile karşılaşırken Darkrai ve Latias ı kullanmasıdır.Bu iki pokemon bilindiği üzre efsanevi pokemonlardır.Bu eğitmenin henüz hakkında fazla bilgi yoktur.İleri zamanda çıkacak animelerde görülebileceği söyleniyor.Tobias Darkrai sayesinde kolayca 8 lig rozetini toplamıştır.Bunun sonucunda sinnoh ligine katılmayı başarmıştır.Ligde yarı finalde Ash ile karşılaşmıştır.Ash e karşı kullandığı ilk pokemon Darkrai' dir.Ash ise ona Heracross ile karşılık vermiştir.Heracross un güçlü megahorn larına rağmen Darkrai Heracross u yenmiştir.Heracross dan sonra Ash torkoal ı göndermiştir.Flamerower ile saldıran torkoal a karşı Darkrai dark pulse vurarak torkoal ı yenmiştir.Daha sonra Ash Gible ı sahaya sürer.Gible etkili hamlelerle Darkrai ye saldırsada Darkrai etkilenmemiştir.Gible a ice beam ile saldıran Darkrai onu vuramaz ve gible drago metaor saldırısı kullanır.Ancak darkrai kıvrak hareketlerle kurtulur ve dark pulse ile gible ın işini bitirir.Ash sceptilesini gönderir.Darkrai ice beam ile saldırır.Sceptile bu saldırıdan kaçar.Hızlı atak ile karşılık verir ancak darkrai eğilir ve tekrar ice beam vurur.Bunun sonucunda sceptile yere yığılır.Darkrai nightmire ile saldırır.Ancak bu saldırı sceptileyi etkilemez.Sceptile leaf blade ile harika iki vururş yaparak darkrai yi mağlup eder.Tobias sahaya ikinci pokemonu latias ı yollar.Latias sceptileyi giga impact ile yener.Ash swellow u yollar.Ancak latias onuda yener.Ash in sadece pikachusu kalmıştır.Pikachu latias ın giga impact saldırılarına karşı koyamaz.Pikachu latias ın sırtına atlar.Şok dalgalarıyla canını yakar.ancak latisa light screen ile kendini korur.Pikachuyu gökyüzüne fırlatır.Aşağıdan dragon pulse kullanır.Pikachuda yere düşerken ona volt tackle ile karşılık verir.Bu ikisi çarpışınca patlama oluşur ve ikiside bayılır.Ash in pokemonu kalmadığı için maçı tobias alır.Ancak tobias ın diğer pokemonları bilinmemektedir.Tobias Ash i yendikten sonra finalide kazanıp lig şampiyonu olur.Tobias hakkında bulduklarım bunlar.
eleman fenaymış izlemedim gerçi o bölümü. darkrai tek başına  yenmesi lazım hepsini mewtwo ayarında deilmiydi o
(16-01-2011, 12:03 AM)spartacus77 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eleman fenaymış izlemedim gerçi o bölümü. darkrai tek başına  yenmesi lazım hepsini mewtwo ayarında deilmiydi o

Darkrai de en az onun kadar güçlü ama yeniyordu zaten.Nightmire ile kabus gördürüp işini bitirecekti ancak sceptile etkilenmedi.Boşta kalan darkrai ye harika bir leafblade vurarak onu yendi.
gary hala warmı bn ilk 2 sezonu izledm sadece şuan warmı gary ?
(16-01-2011, 12:09 AM)spartacus77 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gary hala warmı bn ilk 2 sezonu izledm sadece şuan warmı gary ?

Evet sanırsam diamond pearl de Ash ile karşılaşmıştı bir ara.
12 sezonda Ash Brock ve Dawn Team Galactic'i yendikten sonra yanlarına geliyo...
(16-01-2011, 02:06 AM)hellequin07 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:12 sezonda Ash Brock ve Dawn Team Galactic'i yendikten sonra yanlarına geliyo...

Yeni bilgilerede açığız  :p
Ben izlememiştim.Araştırmam doğrultusunda yazdım  :hihi:
(16-01-2011, 02:06 AM)hellequin07 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:12 sezonda Ash Brock ve Dawn Team Galactic'i yendikten sonra yanlarına geliyo...
12 sezondur sıkmadımı hiç  hep aynı olaylar
(16-01-2011, 02:21 AM)spartacus77 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote author=hellequin07 link=topic=9004.msg106678#msg106678 date=1295129175]
12 sezonda Ash Brock ve Dawn Team Galactic'i yendikten sonra yanlarına geliyo...
12 sezondur sıkmadımı hiç  hep aynı olaylar
[/quote]

Aynı olaylar değil.Hepsi farklı.Hayal gücünün hiç bu kadar yoğun kullanıldığı anime görmedim ben.14. sezondayız.Bu sezon 100 e çıksa gene sıkılmayız.Ama 100. sezona kadar kim öle kim kala  :hehe:

Mesaj  [time]1295131114[/time] tarihinde birleştirildi.
Bu arada Tobias hakkındada tartışalım.Bu adam hakkında çok şey soruluyor sitemizde.Fazla bilgi olmasada bildiğimiz kadar aktaracaz.
Tobias ın 3. pokemonunu görmek isterdim.Ash biraz daha mantıklı bir maç yapsaydı bunu görecektik.Daha deneyimli pokemonlarından bir altıyla gidebilirdi.Bu adam yeni bir gizem.Yeni bölümlerde değilde daha sonra onunla tekrar bir karşılaşma olacağına eminim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10