Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Takuto
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Teşekkürler Güzel paylaşım.. :p

Ama bence konunun başına Spoiler içerir diye yaz ya da bilgileri Spoiler içine al..
Bu adamı merak eden arkadaşımız çok.Ama elimizdeki bilgiler bu kadar şimdilik.
bence misty nin ayrılmasından sonra ash daha zor lig maçı kazanıyor çünkü misty ve brock indigoda bilgisayardan ve kenardan taktikler veriyordu ash  farklı bir altı kullansaydı yada adam hakkında bilgi toplasaydı 3. pokemonu rahat görebilirdik senaristler ileriki ligte göstermek için yapmışlardır belkide
Ash'in bütün sezon boyunca yaptığı en büyük embesillik gidip Charizard'ı almak yerin Torkoal'ı almaktı.
yahu en şaşırtıcı nokta bu adamın daha ilk rozet olduğu sırada bile darkrai'sinin olması,baştan beri inanılmaz bir gücü varmış adamın.ash yarışmalarda fazla ileri gidemediği için şampiyonları bilmiyoruz(en azından ben bilmiyorum) muhtemelen ilk 3 region'da da büyük bir başarısı vardır.

bir de ben diğer pokemonlarının acayip güçlü olduğunu(pseudo legendary bile olabilir) ancak efsane olmadığını düşünüyorum.muhtemelen iş kısa sürsün diye bilerek önce darkrai'yi oynuyor,o olmassa latias'ı yolluyor.6 efsaneye birden sahip olursa tadı olmaz.
Sezon 13 ü daha yeni bitirdim. En iyi sezonun bu olduğunu düşünüyorum. Master quest de iyiydi ama bu daha güzel geldi bana. Burda bir tek charizard eksikti. Ama infernape aratmadı yokluğunu. Takto gerçekten dehşetti. Diğer pokemonları dragonite, metagross, Salamence, Garchomp  falandır diye düşünüyorum. Tutupta bu iki pokemondan sonra chikorita, rattata falan gelmez heralde  :QWE:
Darkrai'yi almayı yolu büyük ihtimalle miras olayıdır.Babasının falandır babası ölünce ona kalmıştır.
Bence hikaye şöyle bağlanacaktır animeye. Tobias Darkrai'ı bir yerde güçsüz düşmüş bir şekilde bulur ve ona yardım eder. Bayağı bir süre ona bakar ve eski gücünü toplamasına yardım eder. Daha sonra Darkrai onun yolculuğuna katılmaya karar verir ve beraber pokemon yolculuğuna çıkarlar. Daha sonrada diğer pokemonların saldırısına uğramış ( bu team magma - rocket - galactic de olabilir) latiosla karşılaşırlar. Onun kurtulmasına yardımcı olurlar ve oda onlara katılmaya kaar verir. Ben böyle düşünüyorum. Ama latiosla Darkrai'ın yeri değişebilir. Yani ilk Latiosu yakalamış olabilir. Ben bu pokemonları kendi gücüyle yakalayabileceğini düşünmyorum. Pokemonlar kendi istekleriyle katılmış olmalılar. Yada masterball kullanmış olmalı ki zaten animede toplar normal toptu.
Tobias bi 10 sene daha gizemli eğitmen olarak kalır :D
Olabilir. Pokemonda böyle şeyler oluyor. ÖRN: GS topu.  :hehe:

Belkide tobias gs topunu almıştır ve içinden bu iki efsaneden biri çıkmıştır.  :zx:
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10