Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Black and white Efsane Rehberi Videolu anlatım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
494:Victini Psychc-Fire
Liberty Island
Bu pokemonu yakalamak için liberty ticket a ihtiyacınız olucak.Bunu wi-fi ile alabilirsiniz.Bileti aldıktan sonra Castelia cityde bir gemi ile Liberty Island a gidiyorsunuz.Orda bir kale var.Birkaç team plazma üyesi yendikten sonra şatonun bir odasında victini ile karşılaşabilirsiniz.

570:Zorua Dark
Bu pokemonu yakalamak içinse Celebiye ihtiyacınız var.Celebiyi tranfer machineden event ile alıyorsunuz.Celebiyi aldıktan sonra Castelia city de bir binaya giriyorsunuz.Video da göreceksiniz.Zorua insan a dönüşmüş bir şekilde duruyor olucak.Onunla konuştunuzmu celebi çıkacak.Çantadan bir poke topu seçip onu yakalayabilirsiniz.

571:Zoroark Dark
Illusion Forest
Bu pokemonu yakalamak için Entei,Suicine veya Raikio dan birine ihtiyacınız olucak.Bu pokemonlarıda yine wi-fi ile transfer machineden alıyorsunuz.Bu üçlüden birini alıp Raimon city ye gideceksiniz.Şehrin kuzey doğusunda bir çıkış var.Oradan çıkacaksınız.Tel örgülü bir alan var.Oraya gireceksiniz.Orda Illusion Forest e girebilirsiniz.Ormana girdiğinizde bir bayan sizi bekliyor olucak.O bayan Zoroark.Yakalaması zor değil.Canını indirip kolayca yakalayabilirsiniz.

638:Cobalon Steel-Fight
Fukiyose cave
Cobalon u yakalamak için surf ü öğrenmek gerekiyor.Çünkü sudan geçicez.Flash tm sininde olması iyi olur.Fukiyose Cave de bulunuyor.Hadomoe şehrinden çıkıyoruz.Route 6 dan yukarı doğru çıkıyoruz.Sola dönüyoruz yola devam ediyoruz.Yukarıda bir ev var.Evin sağından geçip surf ile nehre iniyoruz.Nehri sonuna doğru takip ediyoruz.Fukiyose cave karşımıza çıkıyor.İçi karanlık.Flash ile aydınlatabiliriz.Mağaraya girdiğimizde sağa doğru ilerliyoruz.Streng yaparak kayaları çukura itiyoruz.Tekrar sağa dönerek yola devam ediyoruz.Yukarı çıkan bir merdiven var.Ordan çıkıyoruz.Sonrasını bulursunuz zaten.

639:Terrakion Rock-Fight
Terrakion victory road da bulunuyor.Orda bir mağaranın içinde.Sanırım pokemon ligini kazandıktan sonra ortaya çıkıyor.Pokemon liginden önce mağaranın önünde kaya oluyor.

640:Virizion Grass-Fight
Virizion Yagamura forest te bulunmakta.Yalnız virizion u Cobalon u yakalamadan bulamazsınız.Buyrun video anlatsın :D

641:Tornelos Flying
Tornelos black version da çıkıyor.Ayrıca yakalamak için 8 rozeti toplamış olmak ve route 10 u gezmiş olmak gerekir.Rozetleri topladıktan sonra raute 7 ye gideceksiniz.Orda yağmur yağacak.İlerleyeceksiniz.Orda bir ev var.Ordan yaşlı bir kadın çıkıcak.Eve girip kadın ile konuşacaksınız.Dışarı çıktığınızda sizi tornelos karşılayacak.Sonra gidicek.Onu unovanın çimlerinde bulabilirsiniz.Bir sorun daha var.Sabah ararsanız tornelos u unovanın güney bölümünde bulabilirsiniz.Akşam arıyorsanız unovanın kuzeyinde bulabilirsiniz.

642:Voltolos Electiric-Flying
tornelos da olan şeylerin aynısı geçerli.Voltolos white version da bulunur.Tornelos black versionda.

643:Reshiram Dragon-Fire
Reshiram N in şatosunda karşımıza çıkıyor.Müzeden bize verilen beyaz kürenin içindedir.N in zekromu ortaya çıktıktan sonra o küre çantadan çıkar ve Reshiram a dönüşür.Reshiram black version da bulunur.

644:Zekrom Dragon-Electric
Zekromda aynı reshiram gibi elde ediliyor.Tek fark white versionda yakalanabiliyor.

645:Landlos Rock-Flying
Landlos Fertility Shirinede bulunmaktadır.Yakalamak için pokemon ligini kazanmış olmak gerekir.Ayrıca partinizde ya Tornelos olmalı ve Voltolos olmalıdır.Gerisini video anlatsın.

646:Kyurem Dragon-İce
Great Hall
Kyurem great hall da ki mağarada bulunmaktadır.Great hall route 13 te.Pokemon ligini kazanmış olmak gerekir.Aksi takdirde route 13 e gidemezsiniz.Buyrun video anlatsın.

647:Kerudio Water-Fight
Hakkında fazla bilgi mevcut değil ama sanırsam event ile alınıyor.
648:Meloetta Normal-Psychc = Normal-Fight
Bununda hakkında fazla bilgi yok.
649:Genosect Bug Steel
Aynı şekilde bununda hakkında bir fikrim yok.Bu üçlü hakkında bulduğum bir video var.O size yardımcı olsun.

Son oyunun efsaneleri bunlar.Umarım yardımcı olabilirim.Herkese iyi forumlar.
Teşekkürler Güzel Paylaşım ;)  :p
Ben Zekrom,Reshiram,Kyurem,Cobalon,Virizion,Terrakion,Voltolos,Tornelos,Zorua,Zoroark ı yakaladım.Diğerleri ya event gerektiriyor yada Örnek landlos u yakalamak için Voltolos ve tornelos un partinizde olması lazım.Bunların biri black de biri whitede.Trade yapmak zorundasınız.
Bu gEnosect'i Yakalamak İstiyorum Ama Napıcam Bilmiyorum. İnternet'te Action Replay Kodları Falan Verilmiş Nedense Çalışmıyo :(

[time]1297016992[/time] Tarihinde Birleştirildi.
Tamamdır Öğrenmiş Bulunmaktayım. İstediğim Her Pokemonu İstediğim Her Level'da Yakalamak Çok da Zor Değilmiş :)
Yerli yerinde bulup yakalamak daha güzel  :hihi:
bişey sorabilrimiyim oynadıgınız oyun pc de mi konsolda mı valla anlıyamadım mazur görün bu sitede varsa link atarsanız sevinirim :)
Orjinal olarak nintendo ds oyunudur.Ancak emülatör sayesinde pc'de de oynamak mümkün.
hmm tşk ederim anladım :)

[time]17 Mart 2011, 21:46:06[/time] Tarihinde Birleştirildi.
bir şeyi düzeltmeme izin verin terrakion lig kazanılmadanda yakalana bilior ben kazanmadan yakaladım

[time]1300399113[/time] Tarihinde Birleştirildi.
ve kyuren i yakalamıs bulunmaktayım :D
Thundurus, Zorua Kyurem Cobalion Virizion Terrakion reshiram zoroark zekrom  ve volcarona(x2) yakaladım bi de ben bir yerde kızın biriyle konuştum ve trade ile rotom aldım(Wi-fi değil)
Tornelos için bahsedilen Unova'nın güneyi hangi şehir ?
Sayfalar: 1 2