Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sizce En İyi Sezon Hangisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Johto ve Hoenn de ilk 8 e girdi Sinnoh'da ilk 4 e girdi. Animenin sonunda Kanto da şampiyon olur heralde.
Bence en iyisi ilk sezon ve 6.sezonn
Uzun bir aradan sonra gelen edit bana kalırsa Hoenn Ligi tüm ligler içinde en sert ve heyecanlı pokemon savaş kareografisine sahipti o yüzden Hoenn. Tabi battle frontierin de ayrı bir yeri var.

Ve şahsen indigo ligi diğer tüm liglere göre çok pasif kalıyo.
Bence en iyisi johto çünkü zaten johto liginde charizardın yaptığı maçlar yeterli diye düşünüyorum.
serilere genelserilere genel olarak bakarsak senaryoları farklı diamond serisinde çok çalışıyor ve ilk 4 e giriyor ben o yüzden seri olarak seviyorum 14.sezonda diamod serisinin arkasında kaldı ama ilerleyen bölümlerle arayı kapatıyorlar
kesinlikle 1. sezon !!!
İlk sezon hayranıydım taki DP'yi izleyene kadar. Anladım ki Dp'nin ilk nesilden farkı yok . Gerek Pokémonlar'ı gerekse karakterler çok harika Dp'de.  Özellikle 12. 13. sezonda gerçekten çok büyük keyif aldım . Ayrıca 13. sezonun sonları beni çok etkiledi.
dpde tek beğendiğim nokta 13. sezonda infernapenin volkner in luxrayiyle ve paul un electivire ile yaptığı maçlar tobias la yaptığı maç zaten berbat ötesiydi ash in.
(16-04-2012, 04:46 PM)yeshiro link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dpde tek beğendiğim nokta 13. sezonda infernapenin volkner in luxrayiyle ve paul un electivire ile yaptığı maçlar tobias la yaptığı maç zaten berbat ötesiydi ash in.
Ash Tobias'ı yenmesi imkansızdı . Belki Pokemon seçimlerinde hatalı oldu ancak Ash elinden geleni yapmasına rağmen yenildi.

DP Rock! :D
(16-04-2012, 04:52 PM)PikachuxD link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ash Tobias'ı yenmesi imkansızdı . Belki Pokemon seçimlerinde hatalı oldu ancak Ash elinden geleni yapmasına rağmen yenildi.

DP Rock! :D
Ash le ilgili bir mesele yokki orda mesele sezonla ilgili ash in sırf kaybetmesi için öyle pokemonları kullandılar pokemon liginde ash in tobiasla yaptığı maç hiç heyecan verici değildi sonuç başından belliydi ama şöyle bir maç olabilirdi ash az bir farkla yenilebilirdi maçı kimin kazanıcağı belirsiz olurdu izliyenlerede heyecan verirdi ben zaten izlemedim bile darkrai ash in 3 4 pokemonunu eledikten sonra direk kapadım sonuç belli diye.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8