Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Online Resimli Anlatım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(02-07-2012, 02:20 AM)Berkanege link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu herkezde oluyor önemli birşey değil :) biraz beklersen serverler gelir, ve alttaki advance connection yazısına tıklarsan son girdiğin servere girersin :), yada serverin İp'ini advance connection üstündeki boşluğa yaz serverden birini sorup :)

sorun çözüldü teşekkürler  (Y)
pokemon onlineye oynamayı düşünüyorum serverlar var listede şuan ama pokemon turkiye isminde bi server yok :S nasıl girebilirim servera
üye olmak gerekiyo mu oynamak için
(05-10-2012, 09:32 PM)biozard09 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]üye olmak gerekiyo mu oynamak için

Hayır indirip kuruyorsun.
Arkadaşlar pokemontürkiye halkı hangi serverde takılıyor?Türk serveri var mı şuan?
(10-03-2013, 12:37 AM)gleaken Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar pokemontürkiye halkı hangi serverde takılıyor?Türk serveri var mı şuan?
Ben de arada bir bakıyorum ama göremedim hiç Türkiye server'ını. Bu arada biliyorsunuzdur Smogon'la birlikte çoğu profesyonel oyuncu Showdown'a geçiş yaptı. Pokémon Online'ın her geçen gün de popüleritesi azalıyor, bana kalırsa 1-2 seneye sonu zamanla Shoddy gibi olacaktır..
yaklaşık 1 aydan beri neredeyse hergün açıktı server Jolteon & ExtraLiqht sayesinde,aynı birkaç kişi dışında kimse girmediği için son hafta ara ara açılıyor artık.Turnuva maçları zamanları filan.
Serverı açıyorum. Üzgünüm geç kalktım. Serverda maksimum 5-6 kişi anca oluyor zaten. Normalde 1-2 kişi falan olur. Genellikle ben, Infamous, Extralight, sametahayata, gnaaye falan giriyor servera. Farklı kişilerin gelmesi çok iyi olacak :)
Sayfalar: 1 2 3