Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: pokemon ligi hakkında sorum var
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
merhaba ben ds de pokemonu hiç wlan üzerinden oynamadım nasıl olacak bu lig? yani gym liderleri normal benım gibi insanlar mı olacak yoksa cpu mu? herkes aynı anda nasıl oynayacak biraz açıklar mısınız size  zahmet. yoksa herkes birbiriyle bir maç atacak kazanan tur mu atlıyacak?
(22-11-2010, 07:27 PM)madman1 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merhaba ben ds de pokemonu hiç wlan üzerinden oynamadım nasıl olacak bu lig? yani gym liderleri normal benım gibi insanlar mı olacak yoksa cpu mu? herkes aynı anda nasıl oynayacak biraz açıklar mısınız size  zahmet. yoksa herkes birbiriyle bir maç atacak kazanan tur mu atlıyacak?

Ds üzerinden wi-fi ayarlarına girip Wlan'ı tanıtman lzm bir pc ve ing varsa yaparısn bence.

Evet Pokemon Türkiye 1. Wi-fi Ligine herkes katılabilir, her kez Gym lideri olabiiir ama Gym lideri sayısı 8 tane dir biraz acele :)

Turnuva üsülü gidecek. İlk olarak Eğitmenler Gym'lerden Rozet toplaycak sonra Yeterli rozet toplayanlar arasında bir elem üsülü turnuva düzenlenecektir.
anladım şimdi yani direk vs gym lideri diyince ben şey sandım hani pokemon crater vardı ya onun gibi herkes aynı anda oynayacak oyunu kim daha cok gorev yaparsa filan ama anladım herkes kapısacak sagol açıkladıgın için.