Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: BASE1 Charizard ve Blastoise Satılık...Anlıyana
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ben abartıldığını düşünüyorum ve bu benim şahsi fikrim sahte kart ya da orjinal kart satıyo olup olmamam böyle bir yorum yapamayacağım anlamına gelmez. kaldı ki hardrock arkadaşa charizardı 20 tl den blastoise u 10 tlden de satan benim. bunu bu fiyata satmakda tabiiki benim kararım 100 tl ye satmakda senin kararın. ben sadece kendi fikrim olarak abartıldığını düşünüyorum. Ki forum mantığına göre herkesin fikirlerini"saygı çerçevesi içinde" paylaşmasında bir sakınca olduğunu sanmıyorum, Ayrıca buradaki yaş ortalamasının çok büyük olmadığını düşünürek kurulan cümlelerde "bulaşmak" "sataşmak" gibi terimler kullanılmasınıda pek doğru bulmuyorum çünkü öyle bir amacım yok.
(17-11-2010, 11:52 PM)magnificent link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben abartıldığını düşünüyorum ve bu benim şahsi fikrim sahte kart ya da orjinal kart satıyo olup olmamam böyle bir yorum yapamayacağım anlamına gelmez. kaldı ki hardrock arkadaşa charizardı 20 tl den blastoise u 10 tlden de satan benim. bunu bu fiyata satmakda tabiiki benim kararım 100 tl ye satmakda senin kararın. ben sadece kendi fikrim olarak abartıldığını düşünüyorum. Ki forum mantığına göre herkesin fikirlerini\"saygı çerçevesi içinde\" paylaşmasında bir sakınca olduğunu sanmıyorum, Ayrıca buradaki yaş ortalamasının çok büyük olmadığını düşünürek kurulan cümlelerde \"bulaşmak\" \"sataşmak\" gibi terimler kullanılmasınıda pek doğru bulmuyorum çünkü öyle bir amacım yok.
Gel bana bu kartların aynısı Türkiye'den bul benden sana bu paranın 5 katı
:D Tartışmıyorum.
100 Tl'de kağıttır.Ama nedense onunda değeri 100 Tl
Şimdi arkadaşlar burda polimiğe gerek yok.

1.si kartın orjinal olup size foto makinasıyla fotolarını çektim. elinde bu kart olmıyan olabilir veya sahtesi olan olabilir buna diceğim birşey yok.

2.si şuana kadar gördüğüm herhangi bi forumdan bu forum ister yaş ufak olsun ister büyük olsun çok seviyeli olduğunu düşünüyorum.

normak şartlarda yok bu kart bu kadar olmaz şeklinde b*k atan arkadaşlar mevcut olucaktıki kartların arkalı önlü fotolarını indirebilirsiniz.

3.sü sahte kart satan arkadaşlar var ise onlara 1 çift lafım var.

"kart sahte ise lütfen sahte kart diyelimki milletin hayali yıkılmasın. ne demişler başkalarının hayalleri üzerinden oyun oynamayın."

ve benim açtığım konu üzerinde yazmış ise moderatör arkadaşlardan ricam mesajların silinmesi.

4 kimseye baskı yok herkezin kendi kararı.

kimi seri tamamlamak ister kimi sadece o kartı alıp baş ucuna koyar.

ben devam edersem bu konu uzar. (kafiyem iyidir.)

almak isteyen var ise şartlarımı söylim

İsmim hüseyin istanbulda oturuyorum hesap numarama parayı yatırır kartı aynı gün içerisinde gönderirim fiyat belli zaten satın alan kişi buraya güzel yorumlarını yapıcağını düşünüyorum.

saygılarımla.

Mesaj  [time]1290027604[/time] tarihinde birleştirildi.
+1 şey sormak isterim magnificent yaş kaç senin?
fiyatı çok abartılı bulmuyorum.bu kartın fiyatı 30 - 200 lira arası değişir ( satanına göre ) ben olsam 60
'a verirdim  :p
fiyat belli:D

erginksk

walla charizard kartını almayı çok isterdim ama öğrenciiz be bilader :zx:
fiyatı düşürdüm yine herkez öğrenci bende öğrenciyim:D
Sayfalar: 1 2