Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bu Nasıl 14. Sezon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar sizi bilmem ama ben bu sezona pek ısınamadım, sanki Pokemonu ilk sezondan yeniden seyrediyormuşum gibi geliyor bana neden diyecek olursanız,Başrol karakteri arkadaş sanki o kadar Pokemon Yetiştiren, Rozetler kazanan, Turnuvalara giren ve Pokemon Dünyasında başına gelmeyen kalmayacak kadar çeşitli maceralara atılan o değilmişte sanki ilk Pokemonunu yeni alan biri gibi davranıyor. Önceki o kadar Pokemonlarından hiçbiri yok bir tek yanında Pikachu'su ile yeniden Rozet toplayıp Turnuvaya katılmak için Pokemon yakalamaya çalışıyor.Kaç sezondur yanında 2 arkadaşı ile birlikte görmeye alıştığımız arkadaş bu sezona yalnız başlıyor ama hemen yanına bir kız karakter katılıyor.(İlk sezondaki Misty gibi),sonra Roket takımını hala görünce tanıyamaması 14 Sezon olmuş yuh artık dedirtiyor insana,bir de konu sıkıntısı var herhalde 3. bölümü izlerken 1.Sezondaki Squirtle karakteri geldi aklıma,4. bölümde yine 1. sezondaki gibi bir Ateş cinsi pokemona yardım ediyor. Ne diyim 14.Sezondan beklentilerim çok daha büyüktü,aynı hikayeyi farklı pokemonlarla sunmaları bu kadar sezon sonra olmamış.
Isıtıp ısıtıp önümüze yeniden veriyorlar. Yoksunlar kurgundan. Vakit kaybı olarak görüyorum artık ben. Herhangi bir şey katmıyor insana.
Ya lütfen söyler misiniz pokemonun 665 bölümünün yüzde kaçını izlediniz?

Pokemonun animesini yeteri kadar bilen birinin beklentileri de belli bir düzeye kadar olur ve ayrıca 14.sezon ile diğerleri arasındaki farkı da çok rahat görebilir diye düşünüyorum.

Bence gayet güzel başladı.
bençede cok güzel başladı tabi herşeyi unutmasınıda bence heycandan unutmuş izlenimi yarattı bana zaten ash çok bil miş bir karakter deyilki havalı havalı yakalasın geliştirsin falan zaten her nesilde nerdeyse ''0'' dan başladı bence bukadar abartmayır yorumlarınızı tabi kimseyede zorla sevdiremeyiz saygım sonsuz sevmeyenede ama şöyle düşünün ash sıvfırdan başlaması yeni nesillerinde geleceginin haber çisi bence.
Bir de şöyle düşünün, birkaç cümle ile birlikte geride kalan 13 sezon özetlenebilir ve pokemona yeni başlayan kişiler zorluk çekmeden pokemonun kurallarını ve pokemon dünyasını öğrenebilecekler.. sezonun ortasından giriş yapınca çok şeyi kaçırıyorsun, ne olduğunu anlamıyorsun. ve sonuçta bu bir çizgi film ve 700'den fazla bölüm olmuş ( anime + özel bölümler + filmler + günlükler falan) çok da fazla konu türetmek zor oluyor.