Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: pokemon platinum yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar pokemn platinum oynuyorum ve bazı şeyler çözemedim yardım edicek arkadaşlara teşekürler.

1.) 7. pokemonumu yakaladım ve takımıma almak istiyorum nasıl yapabilirim ve bazı pokemonları salmak istiyorum her tarafı aradım ama bi türlü yapamadım ltfen yardm.


2.) Bitiren arkadaşlar eminin biliyordur bi yerde fena takıldım Floaroma Town'dan doğu ya doğru gidiyorum değirmenlerin oldugu bi bölgeye girdim ve binanın önünde bi galactic trainersını yendim binaya girdi benimde girmem için anahtar istiyor. bu anahtarı nasıl nerden bulucam bi türlü geçemedim burayı lütfen yardım edin teşekürler. :pika:
cevapları söyleyeyim;
1)pokemon centera gidip bilgisayarla konuşacaksın ordan bill's pc ordanda move pokemon de sonra ordan istediğin pokemonu move de party pokemona gel atmak istediğini seş ve tıkla sonra atmak isteğin pokemonu pcde bi yere koy.
2)O içeri girdikten sonra Florama towna geri dön sol yukarda orman gibi bi yer war oraya git team galactic olacak onları yen sonra adam sana anahtarı vericektir sonra gidip girebilirsin binaya.(Yanlış hatırlamıyorsam böyle olacak.)
gerçekten çok teşekür ederim hemen cevap werdiğin için sayende 1. sorunu hallettim fakat 2.ye gelince dediğin sol üsteki elemanları, o binanın orda durandan önce yenmiştim şu anda yoklar sanırım batırdım yeniden mi başlamam gerekiyor :((((
Yeniden başlamanla alakası yok ordakileri endikten sonra anahtar vermeleri gerekio diye hatırlıyorum yada o binanın önünde duranları yendikten sonra verio die hatırlıyorum.Yada o binanın araya giderken yukarı dogru bi yol war orda galactic takımı olması lazım ordakiyle mac yap o veriodu anahtarı sanırım.
tamamdr çözdüm saol :) yukardaki galactigin durdugu yerde yol varmış gidince yine aynıları çıktı ve aldm anahtarı ilgin için teşekür ederim. Ve bir şey daha :) bu maçlara başlarken hep ilk pokemonlamı başlamak zorundaym yani başlarken ilk pokemonu seçemiyormuyum
Önemli değil bn yardım edebildiysem sevindim.Ana menunü aç ordan pokemon yazısına tıkla ordan ilk atmak istediğin pokemonu sec swicthe bas ve ilk atılan pokemonun yerine koy ikisi yer değişecektir.
Yaptm fakat benm sormak istedigim yani her maça başlarken ilk pokemon yerine istedimizi seçemiyormuyuz
O olmuyor fakat macta iken saldırmak yerine pokemon değiştirebiliyorsun fakat buda rakibin sana saldırmasını ve senin otur saldıramamanı sadece pokemon değiştirmeni sağlıyor.