Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Best Wishes!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Genqar

Potion yerine oran berry kullanıyorlar ona gıcık olurum.  :-\
(09-10-2010, 08:49 PM)webemperor link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote author=Zoroark link=topic=8323.msg99821#msg99821 date=1286642457]
Anime oyuna ne kadar benzerse o kadar çekici olacaktır.Mesela dünya kadar poketopu çeşidi varken niye hep pokeball kullanılıyor?Oyunda onlarca item varken niye gösterilmiyor?

Ayrıca her gymde lider ile öyle yada böyle birtakım olaylar yaşanıyor sonra da gym maçı tanıdık iki kişinin maçı havasında geçiyor.Şöyle kapıdan girip, lideri ezip sonra da yoluna gitmek yok yani.
Çok doğru.Ben Animede bir kez bile Potion kullanıldığını görmedim
[/quote]
Yok, Squirtle Squad örneğin, orada kullanılıyor.
(09-10-2010, 08:49 PM)webemperor link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok doğru.Ben Animede bir kez bile Potion kullanıldığını görmedim
DP nin 3. bölümünde vardı.Brock piplup'u iyileştirmişti potion'la.Repel battle frontier sezonunda vardı Scott kullanmıştı.Masterball da yanılmıyorsam wishcashli bir bölümde vardı.Ama hepsi böyle tek tük...Madem böyle şeyler var daha sık gösterilsin bari.
Ashin en büyük sorunu bence hep klasik bir başlangıç yapması. Her sezonda türü mutlaka ezik bir kuş yakalıyor. Daha sonra Grass , fire ve water pokemonu yakalıyor. Ve pikachu hep yanında. Şöyle ihtişamlı pokemonlar yakalasa paul gibi :S .
ARKADAŞLAR ASH ŞİMDİ TSUTAJAYI YAKALADIMI YAKALAMADIMI BİŞEY SÖYLEYİN YAA İNŞ YAKALAR TUM STARTERLER ONDA OLSUN SÜPER OLUR YAAAAAA :öpücük: :öpücük: Onion021
hayır tsutarja yı yakalamadı daha doğrusu karşısına tsutarja çıkmadı, Shooti de var tsutarja o yüzden yakalayacağını sanmıyorum
Paul'ün Torterra'sı da vardı, Ash'in Turtwig'i de sonunda Torterra oldu.. Gerçi hiç Torterra vs Torterra yapmadılar ama..
Paul'ün Tortterra'sı Leaf Storm, Hyper Beam, Frenzy Plant gibi saldırılar bilmesine rağmen ve üstelik de Paul'un starter pokemonu olmasına rağmen çeyrek final maçına almadı..
Ash'in takımında
Kanto bölgesi pokemonlarının ağası Bulba
Johto bölgesi pokemonlarının ağası Bayleef
Koeen bölgesi pokemonlarının ağası Sceptile iken
Sinnoh bölgesi pokemonlarının ağası Torterra olması gerekirken öyle olmadı, Maçlarda hep Infernape yıldızlaştı.. Gerçi Paul'den ve Electrive'dan intikam alması gerekiyordu.. Bu yüzden de senaryo öyle işledi.. Ben Honckrow vs Torterra bekliyordum, belki ilerde Paul ve Ash yine karşılaşırlar, Ash Oak'tan Torterra'yı ister ama zayıf ihtimal gibi görünüyor..
tsutarja yakalamazsa ilk kez bir grass starter atlamış olacak. Ben tsutarja yakalamasını isterim, ama hepsini yakalamasını istemezdim.. Mijumaru da gayet sevimli ama keşke Pokabu yakalamasaydı.. Bu zamana kadar tsutarja yakadı bundan sonra da bence yakalamaz.. Zaten epey bir süre 6'dan fazla pokemona çıkmaz.. Bir tanesi kafadan pikachu, 3 tane de yakaladı geriye kaldı 2 kontenjan.

Siz hangi grass tipini yakalamasını istersiniz :)
tsutarjayı yakalamasını isterdim ama shooti eğitmenliğe yeni başladı tsutarjayı kesin kullanır, üstelik paul gibi zalim, gözünü güç hırsı bürümüş bir havası yok.Tsutarjayı Ash'e verme ihtimalleri düşük bence ama ondan daha iyi bir bitiki pokemonu da yok gibi yanappu diyecem o da dento'da var...Çok da bitki seçeneği yok Ash'in ya kurumiru'yu alır ya da ceylan pokemonu, mantarkafayı kesinlikle almaz
Ash grass olarak mantarı yakalarsa süper olur  :hihi: ama tsutarja'yı yakalayacak bence.

Pokabu'nun evrimleri çok çirkin.İnşallah Ash'inki gelişmez :pray:


Bence Ash Tsutarja Yakalrsa Süper Olur
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21