Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sizce Pokemon Finali Nasıl Olmalı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Bnce Ash sonunda bir ligi kazansın ve kazandığı sırada pikachu raichu dönüşsün ve orda bitsin :yourock:

Sizce?
ama pikachu elektrik taşıyla gelişiyo  ??? bencede ashin ligi kazanmasıyla bitmeli.
ben olsam böyle fantastik bir senaryo yazardım;

- gible garchomp olup ash'in ilk uber pokesi olmalı.

- ho-oh ve ash karşılaşmalı. ho-oh aralarındaki elektriğin farkına varmalı ve ash'in takımına katılıp ash'in ilk ve tek efsanevi pokemonu olmalı.

- ash ho-oh'un da katkısıyla isshu şampiyonu olmalı. fakat finalde takuto tarzı bir adam yenmeli. yani efsane vs efsane maçı olmalı. şampiyonluktan sonra ho-oh takımdan ayrılmalı.

- ash 1 sezon da isshu elite four ve şampiyonla mücadele etmeli. bu sezonda charizard, squirtle, snorlax, sceptile gibi eski dostlarını çağırmalı ve zar zor da olsa elite four'u geçip isshu şampiyonuyla maç yapmalı. bu maçı kaybedip kanto'ya dönmeli.

- kendisi de trainer olmak için evden ayrılan ash'in babası oğul özlemi çekip eve dönmeli.

- ash ve misty arasında duygusal bağ kurulmalı.

- ash kanto ligine tekrar katılma kararı alıp. ligde finale kadar yükselmeli. finalde babasıyla karşılaşıp, babasını yenmeli :D

- roket takımı dağılmalı. jessie küçükken olduğu gibi poke center'da hemşire olmalı, james bitki pokelerini çok sevdiği için grass GYM açma kararı almalı. miyav'da aşık olduğu başka bir miyav ve sahibiyle kalmalı.

- dawn ve may'den farklı bölgelerde birer tane grand slam şampiyonluğu haberleri gelmeli.

- ash önce kanto elite four sonra da kanto şampiyonunu yenmeli. kanto şampiyonuyla yaptığı maçta en iyi dostu pikachu yıldızlaşmalı. ash kanto şampiyonu olarak o bölgede kalmalı.
rtyrtyrty ne diyim ki düşüncelerimin çoğunu yansıttın. ama ash sadece ho-oh u değilde en azından 2 efsane yakalamalı. ki bu 2. si Victini olabilir. nasıl bir pokemon olduğunu merak ediyorum ama ash in en çok karşılaşmasını istediğim kişi Cynthia. Cynthia ile karşılaşıp yendikten sonra Kantoya geri dönsün.
(08-09-2010, 10:11 PM)spins link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rtyrtyrty ne diyim ki düşüncelerimin çoğunu yansıttın. ama ash sadece ho-oh u değilde en azından 2 efsane yakalamalı. ki bu 2. si Victini olabilir. nasıl bir pokemon olduğunu merak ediyorum ama ash in en çok karşılaşmasını istediğim kişi Cynthia. Cynthia ile karşılaşıp yendikten sonra Kantoya geri dönsün.

cynthia çok zor be hocam. hepsi sinnoh'da kaldı. şu saatten sonra sadece resmi olmayan bir maç yapabilirler. o da çok zor, düşük bir ihtimal :)
Bence Ash ve Pikachu aynen kalır.Macera sona erer.Ayrılık olcağını düşünmüyorum.Hele hele ölüm hiç olmaz , japon ve amerika da çocuklar çok ciddi sorunlar yaşar çünkü.
Bence sonlara doğru kahramanların başlarına kötü işler gelmeli yani ne bileyim zorluk çekmeliler..
Ve bunları teker teker atlatıp mutlu sona ulaşmalı.. (:

Mesela örneğin ismini umarım yanlış hatırlamıyorumdur izleyeli baya oldu ama sanırım mewtwo'nun dönüşü adlı flimde olduğu gibi.. Tabikide zorlukların üstesinden gelip mutlu sonla bitmeli..
Bence son bölümde yıllar sonrasına gidilmeli ve Ash'in büyümüş halini görmeliyiz.
Ash ile Gary bir lige katılsın. Ve finalde karşılaşsınlar. Ash Gary i yensin. Ve Gary Ash den özür dilesin. Tekniğini banada öğret vs bişeyler desin. Yani başrolde olan karakter üstün olsun derim.
(10-09-2010, 01:52 AM)Sl4y link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ash ile Gary bir lige katılsın. Ve finalde karşılaşsınlar. Ash Gary i yensin. Ve Gary Ash den özür dilesin. Tekniğini banada öğret vs bişeyler desin. Yani başrolde olan karakter üstün olsun derim.

final olmasa da bu zaten oldu
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10