Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash in pokemonlarına ne oldu ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(21-09-2010, 07:13 PM)rtyrtyrty link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote author=brickbreak link=topic=7979.msg98096#msg98096 date=1285081516]
E Takutonun Latiosu ve Darkraisi nasıl bozmuyor dengeyi?
Edit : Oyuna basit diyorsan,sen hiç oyun oynamamışsın arkadaşım.

1. her efsane bir tane değil ve takuto'nun diğer adı mystery trainer. adamın ve pokemonları hakkında hiçbişi bilinmiyor.

2. evet, kesin oyun oynamamışımdır...

3. hımm. sadece iki taneymiş...
[/quote]1-Evet oynamamışsındır.
2-Ash denen o kişi az daha dayanabilseydi 6 tane efsane görecektik.
3-Pokemonda Mystery Trainer falan yoktur. Adama helal olsun.2 sini de poke balla sokmuş işte. burda bir mysterylik yok.
4-Brandon Regi 3 lüsüne sahip
5-Animede bir çok mantık hatası varken,oyunda 1 tane dahi bulamassın.
Ash denen o kişi az daha dayanabilseydi 6 tane efsane görecektik (brickbreak'ten alıntı)

takuto'nun pokelerinin hepsini göremezdik...torkoal yerine charizard, swellow yerine pigeot gelseydi belki 4 tane görürdük hepsini kesinlikle göremezdik
Ama sonuçta en az bir 3 tane görürdük. Ama Heracross'a daha en baştan Hyper Beam yaptırmak gibi hatalar,Ashin sonunu baştan getirdi. Charizard gibi bir Tank dururken Torkoal ı alması da başka bir hata.
3 tane görsek yeterdi zaten  :music: (millet 2.sini görememiş biz 3.den bahsediyoruz)
(16-09-2010, 10:28 PM)drabble link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Biri şu çocuğa Master  Ball vermiyoki efsane yakalasın :CC: Valla o efsaneleri yakalasa ne olurdu bilmiorum :oha:

Onun dışında her sezon gelişen pokemonlarını bırakıyo salak bir sürü küçük küçük pokemon yakalıyo onlar gelişiyo bırakıyo hep aynı hikaye yani bi yere varmıyo  :s17:
Yanılmıyorsam ki eğer, bildiğim kadarıyla, yalnızca Dünya'da bir tane Master Ball var. O da Sullivan'ın elinde. O da herhalde Ash gibi bir eğitmendi ki Master Ball ile Whiscash yakalamış. (:
aslında yakalıyıcaktı ama yanlış hatırlamıyorsam whiscash yutuyordu onu  :d:
(13-10-2010, 10:11 PM)lucario06 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslında yakalıyıcaktı ama yanlış hatırlamıyorsam whiscash yutuyordu onu  :d:
Evet. Advanced Generation serisinin 75. bölümü o.

Güzelim Master Ball ziyan olmuş  :D
Hatırladığım Mangada Galiba Kurt'ü,Master Ball yapmayı deniyordu ama birşeyi yanlış yaptığı için Pokeball açılmıyordu
(13-10-2010, 11:50 PM)webemperor link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hatırladığım Mangada Galiba Kurt'ü,Master Ball yapmayı deniyordu ama birşeyi yanlış yaptığı için Pokeball açılmıyordu
Biraz bakındım da sanırsam karıştırıyorsun. Blaine Master Ball ile Mewtwo'yu yakalıyor da. Onun haricinde Kurt'ün GS Ball'u vardı bir.

HardRock

(11-10-2010, 01:14 PM)seyyah link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ash denen o kişi az daha dayanabilseydi 6 tane efsane görecektik (brickbreak'ten alıntı)

takuto'nun pokelerinin hepsini göremezdik...torkoal yerine charizard, swellow yerine pigeot gelseydi belki 4 tane görürdük hepsini kesinlikle göremezdik

Kanto'daki Pokemon'ları (Charizard,Pidgeot vs.) artık eskidi ya o yüzden onun yerine Hoenn Pokemonlarını gösteriyolar.Bu belkide ileride Hoenn remakelerinin yaklaştığının bir göstergesi?

Tabiki bu çok yetersiz bir kanıt..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6