Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Türkçe Pokemon Kartları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar. Ne yazık ki Pokémon kart oyununun satış hakkı nintendoya geçince Türkiye'de satışlar durduruldu. Yeni nesil kartlar ülkemizde yok. Satanlarda ancak online ve yurt dışındaki sitelerden alış veriş yaparak satıyor.

Ve sonunda büyük bir kısmını tamamlayabildim uzun süre pc başında değildim. kusura bakmayın hala eksik kartlar mevcut fırsat bulduğumda onları da paylaşacağım.

Merak edenlere bir örnek:
[Resim: 41757843.jpg]

DOWNLOAD - İNDİR
Bende Türkçe kartlar var ve 2010 model  Onion021
Çok güzel olmuşlar . Yapabiliyorsan devamını bekleriz . Emeğine Sağlık .
teşekkür ederim devamını yapıyorum.
bu arada Newto77, sorması ayıp değilse nereden buldun 2010 model kartları türkçe
bende istiyorum  Prettiness
murat burdan türkçe kartlarıma bakabilirsin

https://pokemonturkiye.com/forum/pokemon...400.0.html

Yukardaki koleksiyonumu paylaştığım konum bu akşam güncelleyeceğim yeni oyuncaklar geldi  :s17:
Bu seti en kısa zamanda bitirmek istiyorum. şunu söyleyebilirim ki sadece kartlarla sınırlı kalmayacak. bir pokemon kart setin içinden neler çıkıyorsa hepsini yapıp ekliyeceğim.  Smile

Mesaj  [time]1282682825[/time] tarihinde birleştirildi.
yok mu yardım edecek bir yardım sever  Prettiness
:mrb: Mesela nasıl bir yardım olabilir Question.Boş zamanlarımda ben de bir şeyler yapmak isterim .İlk kartlardaki türkçe kısımlarını  diyorsan yazabilirim.Bir de kartları hangi programla hazırlıyorsun.

Smile Kartları kağıda basabiliriz .Türkçe kartlar ne güzel olurdu. :(.D

Kartlar hoş duruyor bu arada.Emeğine sağlık.Devamını bekleriz.

Prettiness kartları photoshop ta tasarlıyorum benim tek yardıma ihtiyacım ingilizce çeviri konusunda ama photoshop um iyi diyorsan kartlarda tek ben değil diğer pokemon hayranlarınında emeğini görmek isterim. eğer mümkünse msn üzerinden konuşmak daha kolay olur. ama istersen buradanda bilgi verebilirim. ilk serinin yarısından fazlası bitti. devam ediyorum yapmaya. tasarımım iyi diyorsan 2. seri kartları sen tasarlaya bilirsin, yardım ederim. bu arada kartlardaki resimleri'de ben kendim düzenliyorum (çizemiyorum  :( ama netten bulduğum, çoğu kişinin henüz nette rastlamadığı pokemon resimlerini düzenliyorum photoshop'ta). istersen ben resimleri düzenlerim ikinci serinin. tasarımıda yapabilirim kartların. geriye çeviri ve kartların üzerine photoshopta yazı yazmak ve enerji sembollerini yerleştirmek kalıyo. yani biraz sıkıcı ama yardımını beklerim.  Smile

Mesaj  [time]1282922959[/time] tarihinde birleştirildi.
eklemek isterim benim hedefim ilk dört seriyi bitirip 5. serinin kartlarınıda türkçe olarak tasarlamak. ama hayli zahmetli ve aynı şeyi defalarca yapınca sıkılabiliniyor. ama pokemon severlere emeyim feda olsun.
aksilikler çıktı en yakın zamanda paylaşacağım inşallah
çok güzellermiş gerçekten, devamı gelir umarım :)
Sayfalar: 1 2 3