Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Nintendo DS acil yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
HG/SS almanı öneririrm. R4 sahbiyim ve 4.jen oyunları sorunsuz oynuyorum ancak HgSs de donma, kararma problemi yaşıyorum.Bir sürü homebrew patch le uğraşmaktansa Orjinal kasetin ve pokewalker ınla coş :D
(28-08-2010, 01:01 PM)Gece Gölgesi link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HG/SS almanı öneririrm. R4 sahbiyim ve 4.jen oyunları sorunsuz oynuyorum ancak HgSs de donma, kararma problemi yaşıyorum.Bir sürü homebrew patch le uğraşmaktansa Orjinal kasetin ve pokewalker ınla coş :D
Haklısın. HG almayı düşünüyorum.Ama fiyatı 100 tl civarı.Peki sitemizdeki Platinium versionu r4 e atabilirmiyim?
evet sorunsuz çalışmakta.Ayrıca sana bir de Firered/leaf gren Gameboy kaseti almanı öneririm.r4 de Pal Parkyapabilmek için orjinal GBA slotuna ihtiyacın var.Korsan Ds olabiliyor onda sorun yok.
(29-08-2010, 10:42 PM)Gece Gölgesi link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet sorunsuz çalışmakta.Ayrıca sana bir de Firered/leaf gren Gameboy kaseti almanı öneririm.r4 de Pal Parkyapabilmek için orjinal GBA slotuna ihtiyacın var.Korsan Ds olabiliyor onda sorun yok.
Bende zaten LeafGreen bir de GBA var.Birde ben HG yi nereden bulabilirim.MediaMarkt ta vardır değil mi?
DSİ çıktığında paket olarak ( hg + dsi ) 350 dolar gibi bir mevlaydı MM de.Şimdi bilmyorm Paket fiyatını ama MM de olma ihtimali yüksek.D&R ya da Vatan bilgisayar da da olabilir.

Ya da çarşıda Japon Pazarı görürsen oralarda da olabiliyor bazen
aslında dsi yi alıp almamak konusunda tereddüt teyim iyi ve koyü yanlarını söyleyebiliriiniz yada ds lite mı iyi dsi mi
(30-08-2010, 06:12 AM)burak1000000 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslında dsi yi alıp almamak konusunda tereddüt teyim iyi ve koyü yanlarını söyleyebiliriiniz yada ds lite mı iyi dsi mi
Şahet ben DS Lite aldım çünkü DSi kullananların çoğunun R4 den hata aldığını duydum.Netten biraz daha araştır bence.
sen nerden aldın ve ne kadara aldın söyleyebilirmisin
DSİ biraz daha sosyal.Facebook, twitter işi.DSLite fiyatı ve şekliyle daha oyuncu işi.Ayrıca ne kadar homebrew program ve patchli oyun varsa DSL/DS için çoğu.
(30-08-2010, 04:17 PM)burak1000000 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen nerden aldın ve ne kadara aldın söyleyebilirmisin
MediaMarkt tan 350 tl ye aldım.Şimdi bayramı bekliyorum sonra HG alacağım.Gece gölgesi alınca artık takas fln yaparız  :s17:
Sayfalar: 1 2 3