Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: En Güçsüz Efsanevi Pokemon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Phione tabi ki tartışmaya gerek bile yok.Statları ortada...
"Tier" (sınıflandırma) olarak bakarsak...

NU (Never Used): Phione, Entei, Articuno, Regice
UU (Under Used): Uxie, Mesprit, Moltres, Regirock, Registeel
BL (Borderline): Raikou, Shaymin (Land)
OU (Over Used): Jirachi, Celebi, Zapdos, Suicune, Azelf
Uber: Mewtwo, Mew, Ho-Oh, Lugia, Kyogre, Groudon, Rayquaza, Latias, Latios, Deoxys (bütün formları), Dialga, Palkia, Giratina (iki formu da), Manaphy, Darkrai, Shaymin (Sky), Arceus
(18-08-2010, 07:26 PM)diva link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya şu efsane konusu açılınca Rotom'u katmayalım artık lütfen. Rotom efsane falan değildir.

Mew, Shaymin, Celebi, Manaphy, Jirachi eşit güçtedirler.

Emin misin? oyunu bilmiyorum ama animede mew istediği pokemonun şeklini alabiliyordu. tabi şeklini aldığı pokemonun saldırılarını kullanabiliyor mu bilmiyorum.
eşit güçte derken base statlarının hepsinin 100 olduğunu söylemeye çalıştı.Animede farklı olabilir.En güçsüzü phionedur buarada oyunda hatta animede de buneary yenmişti bir phioneu  Onion021
evet buneary bile yenmişti doğru...
8. filmde mew istediği pokemonun şekline girebiliyordu o da doğru... mew savaşmayı sevmediği için pek saldırı göremedik ama ditto karşıdaki pokemonun şekline girebiliyor ve saldırısını yapabiliyor ancak örneğin hp'si karşındaki kadar yüksek olmaz (oyunda hiç ditto yakalamadım ama öbür türlüsü çok saçma oluyor) anime'nin de çok eski bölümlerine bakmamak gerekiyor, çok ciddi çelişkiler olabiliyor.
:zx: arceus kesinlikle. actionreplay saolsun 24 lvl turtwigime yeniliyor 
en gücsüzü jirachi en güclüsü mewtwo
BST (base stat total) olarak bakarsak en güçsüzü Phione, en güçlüsü Arceus.
(18-08-2010, 09:56 PM)spins link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote author=diva link=topic=7719.msg92385#msg92385 date=1282145160]
Ya şu efsane konusu açılınca Rotom'u katmayalım artık lütfen. Rotom efsane falan değildir.

Mew, Shaymin, Celebi, Manaphy, Jirachi eşit güçtedirler.

Emin misin? oyunu bilmiyorum ama animede mew istediği pokemonun şeklini alabiliyordu. tabi şeklini aldığı pokemonun saldırılarını kullanabiliyor mu bilmiyorum.
[/quote]

Onların aralarında en güçlüsü Mew.
Mew'in Pokémonlara dönüşebilmesinin sebebi de her türlü saldırıyı yapabilmesi. Tüm TM'ler koyuluyor Mew'e.
Mew ilk yaratılan,en nihayetinde reelde Satoshi tarafından ilk çizilen pokemon olduğu için efsanelerin en gizemlisi ve nadiri diyebiliriz.Tabii nadir olması şöyle bir durum örneğin arceus'tan dünyada bir tane var,Mew'den bir kaç tane ama arceus'a Mew rastlama ihtimalinizden daha çok rastlama ihtimaliniz var.Çünkü Mew insanların olmadığı yerlerde yaşıyorlar ve dünya yıkılsa umurlarında olmuyo pek hep oyun peşindeler.İki film izledik Mew ile ilgili her ikisindede Mew hep oyun peşinde sadece yine oyun olsun diye battle yapan bi pokemon işte siz düşünün... Ancak ne olursa olsun Mew en akıllı pokemon çünkü tüm TM ve HM leri öğrenebiliyor,istediği pokemonun şeklini alıp onun saldırılarını yapabiliyor,ancak savaşmadığı ve genelde belli saldırıları kullanarak savaştan sıyrılmaya çalıştığı için onun Base statt'larını yüksek yapmak bayaa bir saçma olurdu.Şu halde Mew'in değerleri sadece kullandığı bir kaç saldırı ve savunma tekniklerinin kapsayan Base satattlarıdır.Diğer özellikleri kullanmadığı için göz önüne alınmaz.Gelelim en güçsüz efsaneye;kesinlikle Phione tek özelliği zaten nadir bulunması efsane niteliği taşımak artık epey ucuz oldu ...  :s15:
Sayfalar: 1 2 3 4 5