Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: kedime yardııım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaslar geçen gün sokakta çocukların uğrastığı çok korkmus henüz 2-3 haftalık bi yavru kedi gördüm.Eve getirdim.Sürekli miyavlıyor bıraksak hep saklanıyor.Yemek yemiyo süt içmiyo su içmiyo uyumuyo.Sanırım annesini arıyo ama annesini bulamadık.Ne yapabiliriz? :Agla:
Ben de kedimle böyle tanıştım.Ona zarar vermiyeceğinizi göstermeye çalışın en fazla bir hafta içinde normal haline döner.
Ceyhun ben çok büyük bi kedi dostuyum.Kedileri çok severim.
Senin yerinde olsam kediyi veterinere götürürdüm.

Bence veterinere bi götür baktır derdi neymiş öğren

2-3 haftalık ne demek ya çok küçük : (  Kedinin annesini aramaya çalış diyeceğim ama nasıl olcak : (

Konu 44 defa okunmuş 2 yorum var.Pes!

Bende büyük bir hayvanseverim.Benden size tavsiye kedi elinizde ölse dahi sakın ama sakın dışarı bırakmayın.Bunun vebalini çok ağır ödersiniz.Fakat kurtarırsanızda rahata erersiniz.

Yapacaklarını sıralıyorum.

1.Bir sepet al ve bir keçe yada benzeri bir battaniyeyi altına ser ve yuva mümkün olduğunca sıcak bir yerde olsun.Cereyanda gelmesin.

2.Şırınga'ya süt doldurup gün üç kez aşamalı olarak vermeyi dene.

3.Kediyi bunların dışında kendi haline bırak.

Bunlarda fayda etmez ise telefon ile bir veterinere danış!
Benim yiğenimede aynısı oldu.

1.İlk olarak Kedinin bi hastalığı fln var mı diye veterinere götüreceksin.

2.Kediye sepet veya benzeri herhangi bir soğuk olmayan bir şey bulacaksın.O sepete yorgan vesayire koyacaksın.yaklaşık 25-35 derece arası olmalı.

3.Bir şey yiyecek veya içecekse sakın başında durma.

4.ilk 2-3 ay aşırı muhattap olma.

Bunlardan sonra kedinin hiçbirşeyi kalmaz :p
saolun çok suan kedim uyuyo :D geceleri uyumuyo gündüzleri uyuyo ona biberonla süt veriyoruz ama normal biberon degil oyuncak ucunu deldik ve normal biberon gibi yaptık ordan süt içiyo salamı çok seviyo oyun oynamayı bile henüz bilmiyo görseniz avucum kadar ama çok korkak mesela havaya kaldırsanız biraz korkuyo  ani bi hareketinizde korkuyo aniden bi ses gelirsede çok korkuyo karanlığı çok seviyo gece hep balkonda gündüz ise cekyatın arkasında suan çok iyi anlasıyoruz tuvaletini kuma yaptı bugün ama 2 sorunum var.
1- suyu tuvaletten içiyo(yerler ıslak)
2- hep bişeylerin arkasında bize biraz alıştı ama eve alışamadı :(
Ah çok şirindir şimdi o :;): Dostum sana önerim sakın kedi veya başka bir hayvan olsun sokağa salmayın.Ona iyi bir yuva bulun yoksa çok pişman olursunuz.Neyse gelelim sorularına,
1)Tuvalet e onun için bir kap su bırakabilirsin.Zamanla sadece ordan içmeye başlayacak ve sonra kabı evin istediğin köşesine koysan oraya alışacaktır.

2)Bu çok normal.Kendini kedinin yerine koy, sen olsan çekinmez miydin? Bu olayın tek ilacı zaman.Zaman geçtikçe size alışacaktır.Fakat senin ailenden başka birine kediyi fazla gösterme,kediler çekingen canlılardır korkabilirler :)

Bunun dışında kedinin adı ne? Sakın Pokemon ismi koyma aman diyim  :hehe:
:(.DD ismi köpük saol bilgiler için :) Smile
Dostum Merhaba ,

Arkadaşlar herşeyi detaylıca anlatmış bize birşey kalmamış.Bende 10 yıl önce kedimle böyle tanışmıştım.Şimdi 5.5 kiloluk bir tüy yumağı.Veterinere götürmeyi sakın atlama muayne ve birkaç temel aşı her zaman önemlidir.Hem onun hem sizin sağlığınız açısından.
(18-08-2010, 10:55 AM)canqt link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dostum Merhaba ,

Arkadaşlar herşeyi detaylıca anlatmış bize birşey kalmamış.Bende 10 yıl önce kedimle böyle tanışmıştım.Şimdi 5.5 kiloluk bir tüy yumağı.Veterinere götürmeyi sakın atlama muayne ve birkaç temel aşı her zaman önemlidir.Hem onun hem sizin sağlığınız açısından.
veterinere götürcezde ayıptır sorması bu veteriner fiyatları ne kdr:S