Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Mystery Dungeon - Red Rescue Team Tam Çözüm
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Başlangıç, Pokémon Seçimi ve Takım:

Başlangıçta size 6 - 7 soru soruluyor, verdiğiniz cevaplara göre sorular uzayabilir. Soruların sonunda kişiliğinize göre bir Pokémon alıyorsunuz ve şimdilik siz onunla oynuyorsunuz. Sonra takım için ilk arkadaşınızı listeden seçiyorsunuz ama aynı türden olamıyorsunuz, örneğin chikorita ve treecko veya charmander ve cyndaquiel. Ben çok uğraştım ama hep squirtle ve machop çıkartabildim ama machopu tavsiye etmem ileride 3. gelişmişine başka bir gameboyla takas yaparak geliştiriyorsunuz. Eevee gelirse çok şanslınız demektir takımınıza su ve ateş almanızda fayda var çünkü birkaç bölüm sonra magnemite'niz olacak.

Görevler, Bölüm Canavarları:

İlk Başladığınızda zorunlu bir görev yapıyorsunuz, Butterfree'nin oğlunu yani Caterpie'i kurtarıyorsunuz ve Magnemite mağarasına gidiyorsunuz. Magnemitelerden birisi sizin takımınıza giriyor. Ne Kadar Pokémon İstiyorsanız o kadar çok Pokémon arkadaş alanı almanız gerekli. Savaştığınız Pokémonlar arkadaşınız olabiliyor ( Bölüm Canavarları ve Efsaneler Dahil)

1-) Skarmory

[Resim: skarmory.png]

İlk Bölüm Canavarı Skarmory. Yaklaşık 15 - 30 Level olarak gelebiliyor. Digtrio'nun Çilesi Bölümünün 3. Katında bulunuyor. Metal - Hava Türünde. Yenebilmek için en iyi tür elektrik - ateş türü.


2-)Blue Rescue Team

[Resim: rival2.png]

Birçok kez oyunda ilk aldığınız Pokémon yani sizin rüyanıza giren Galvedoir'in rakipleri. Galvedoir seni uyarıyor ama yinede dikkatli olman gerekli. Zapdos'a gitmeden önce yaptığın görevde karşına çıkıyor.3 Kişiler ve 20 - 25 - 20 Level olarak çıkabiliyorlar.


3-)Zapdos

[Resim: zapdos.png]

Savaştığınız ilk efsanevi Pokémon, çoğu efsaneviye göre çok güçlü olmasına rağmen niye ilk rakip olduğunu anlamıyorum Neyse özelliklerine gelelim, elektrik - hava tipinde 30 Level çıkıyor. İlk 10 daha sonra 30 olacak şekilde hasar vermeniz gerekiyor (Mininum) Yenmeniz için Buz - Toprak Pokémonu gerekli


4-)Moltres

[Resim: moltres.png]

2. Efsanevi ve efsanevi ateş kuşlarının birincisi. Zapdos'tan hemen sonraki bölümde karşılaşıyorsunuz. Ateş - gava türünde. Yenebilmek için su - şimşek türüne ihtiyacınız var.


5-)Articuno

[Resim: articuno.png]

Zapdos ve Moltres'e göre daha güçlü ve daha zor. Size her zaman Frozen veya Ice beam ile saldırdığından; hava, ejderha, çimen, böcek türünde gitmemenizde fayda var. Ateş ve şimşekle giderseniz, en fazla 3 elde yenebilirsiniz.


6-)Groudon

[Resim: groudon.png]

Çok güçlü bir efsanevi. Su veya dövüş Pokémon'u hariç hiçbir Pokémon'la yenemezsiniz Bazen önünü kayalarla kapatıyor, sizinde alt kısımda bir top var ona vurarak kayaları kırmanız gerekiyor. (Top, kaya yaparsa çıkıyor)



7-)Massive Attack


[Resim: majorattack.png]

Rayquaza'ya giderken 20. katta çıkan Massive attack. 3 Scizor, 1 Dusclops, 3 Aerodacthyl ve 2 Venomoth var. 2 Pokémon'la giderseniz oldukça zorlanırsınız..


8-)Rayquaza

[Resim: rayquaza.png]

Oyunun Story Modunun son bölüm canavarı. Her Saldırısında Confuse (şaşırtma) ve Paralyze (felç etme) etkileri yapıyor. Oldukça zor bir rakip (50 kattan sonra 2 bölüm canavarı zor oluyor)


9-)Kyogre

[Resim: kyogre.png]

Benim favorilerimden biri Kyogre. Oyunun Story modu bittikten sonra, isterseniz şehire geri dönüyorsunuz ve bir deprem oluyor.Efsanevi Su-Buz canavarı Kyogre ile 40. katta dövüşüyorsunuz.


10-)Mew

[Resim: mew.png]

Reg üçlüsünü yendikten sonra aynı yerde karşılaşabiliyorsunuz. 36 - 99 kat arasında bir katta çıkabilir.


11-)Latios

[Resim: latios.png]

Hava-Ejderha türündeki bu Pokémonla, şehirdeki Kecleon dükkanındaki herşeyin çalınması ile tanışıyorsunuz.25. katta karşılaşıyorsunuz.Yendikten sonra, Latias'ı almaya gidiyorsunuz ve ikisini de takıma alabiliyorsunuz.


12-)Rainbow Feather Guardians

[Resim: entei.png][Resim: raikou.png][Resim: suicune.png]

Elinize bir arkeolok tarafından bir tüy geçiyor ve bu tüyün ne olduğunu aramaya gidiyorsunuz. Bu türü ilk gören Entei sahibinin kim olduğunu biliyor. Yendiğinizde rozetle tüyü kırmızı yapıyor. Daha sonra tüyle başka biryere gidiyorsunuz ve karşınıza Raikonu çıkıyor. Onu da yenince tüy sarı kırmızı oluyor. Daha sonra Suicune ile karşılaşıyorsunuz. Onu da yendikten sonra Suicune de işlem yapıyor ve tüy gökkuşağının 7 rengini birden taşıyor. Daha sonra Ho-oh'un olduğu anlaşılıyor...


13-)Ho-oh

[Resim: ho-oh.png]

Rainbow Feather (Gökkuşağı renkli tüy) sizde olduğunda Ho-oh'a gidiyorsunuz ve sizi Rainbow Feather Guardians'ın yolladığını söyllüyorsunuz. Tüyü gören Ho-oh'la savaşıyorsunuz. Türü Ateş - Hava ve aynı zamanda 2. ve son efsanevi ateş kuşu.


14-)Final Technic (Lugia, Deoxys, Mewtwo)

[Resim: lugia.png][Resim: deoxys.png][Resim: mewtwo.png]

İlk önce Lugia'dan başlıyalım.Lugia'ya gidebilmek için, ilk önce; Moltres Zapdos ve Articuno'nun arkadaş takımınızda olması gerekli.Onları ekledikten sonra, Hava-Telekinezi tipinde olan Lugia ile dövüşebilirsiniz.Lugia'ı yendikten sonra direk Deoxys'e gidiyorsunuz.Oda Telekinezi türünde. Ho-oh eklenince de Mewtwo'a gidiyorsunuz ve oyun %97 tamamlanıyor. %100 Tamamlamak için, her türden 3 Pokémonunuz olması, takımınızın Rukario Rank, Makuhita'nın tüm
antrenmanları full olması ve 1 Eevee'nin gelişmişi olması lazım.


Tümüyle Alıntıdır....


Sorunlarınızı Burdan Bildiriniz...Bilenler Yardımcı Olacaktır....



Ellerine Sağlık Valla Herşey Anlatılmış
ya bu oyunda 2. pokemonu nasıl gelıstırecegız bulamadım?
benimde bir sorum olucak başka Pokemonları nasıl takımımıza alabiliyoruz?
tmm teşekkürlerde bir sorum daha olucak ben o hani Pokemon rüya görüo ya Dugtrio çıkıo işte oraya gelmio ondan önceki görevi yapıyorum daha sonra uyumaya gidiyo yinede olmuyo diğer Pokemon Good morning diyo görew falan kalmıyo napabilirim?
not: Wigglypuff'ı nerden bulabilirim?
Arkadaşlar bu çok güzel bir oyun tavsiye ederim
pokemon nasıl gelişiyo bn geliştiremedim ilerlemekmi lazım??
benim story modu bitti ama kyogre yok nasıl bulcam debrem falan olmadı???
bende  eeve var lvl 16 oldu nasıl geliştircem acaba yardım eder misniz ?
yardım etcek yok mu ya ve articunoyu yendim sonra nasıl ilerliycem sürekli görev yapıp duruyorum ya
Sayfalar: 1 2