Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Satılık: Pokemon Tasoları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba, elimde bulunan (resimlerini göreceğiniz) tasolarımı mecbur kaldığım için satıyorum. Taso 1-2-3-Jet-Özel Koleksiyon karışık (Yalnız özel koleksiyon ve jet tasolardan 3'er tane var) ve Taso Tv'ler var. Teker teker satmayı düşünmüyorum toptan satacağım. Lütfen 50 tasoya 10 tl 20 tl gibi komik teklifler biçmeyin tasolarımı o fiyata verene kadar çöpe atarım daha iyi yıllarımın emeği var hepsinde ve baktıkça geçmişimi hatırlıyor, özlüyorum. Üniversite öğrencisiyim ufak tefek borçlarım var ödemek zorunda kaldığım birazınıda olsa ödemek istiyorum o yüzden satıyorum yoksa hiç düşünmezdim ilgilenenler konunun altına düşündüğü fiyatlarla birlikte yazabilirler. Hem elden hem kargo ile yollayabilirim istanbul-kartal da oturuyorum. Resimlere geçelim (Bulanık olanlar Taso-tv dir)

Bazılarını zımbayla delmiştim zamanında oynarken benim tasolarım olduğu anlaşılsın, birine kaybettiysem ondan tekar alayım diye :)

Resim 1
Resim 2
Resim 3
Resim 4
Resim 5
Resim 6
Resim 7
Resim 8
Resim 9
Resim 10
Resim 11
Resim 12
Resim 13

Resimleri eklemeye çalışınca konum açılmadı, link olarak koyabildim ancak
taso 1 2 3 seri seklindemi yoksa eksikler varmı ?
Resimlerde görünenler elimde, eksikler vardır
ne kadar tansi
Arkadaşıma hediye ettim arkadaşlar.
kardeşim gözlerimi doldurdun hepside vardı küçükken kayboldu kartlarda vardı onlarda nalet okuyorum kaybettiğime inş bulucam ilerde ...