Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Arbok Seviper ' a mı dönüşüyor ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: arbok.png]  ------- [Resim: 336.png]



Arkadaşlar var mı böyle bişey varsa nasıl ..?


bide 353. bölümde Trainer's Choice de şöyle bişey var

Genqar

evet, böyle bir şey var.ama arbok ayrı,seviper ayrı bir şeydir.seviper tek evrimlik bir pokemondur.yardımcı olabildiysem ne mutlu!  :d:
Tamam sağol.. o zaman bu video fake mi ..?

Genqar

hayır seviper fake bir pokemon değil tek evrimlik resmi bir pokemondur.birde pokedexe baktığımda seviperle zangoose un arasında bir ilişki varmış.bilen biri açıklayabilirmi acaba?
Animedeki bir başka yanlışlık sadece.Arbok seviper filan olamaz!
(16-07-2010, 05:54 PM)Genqar link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır seviper fake bir pokemon değil tek evrimlik resmi bir pokemondur.birde pokedexe baktığımda seviperle zangoose un arasında bir ilişki varmış.bilen biri açıklayabilirmi acaba?
Pokedex'e göre Seviper ile Zangoose doğal düşman

Genqar

(16-07-2010, 05:57 PM)Zoroark link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Animedeki bir başka yanlışlık sadece.Arbok seviper filan olamaz!
yanlışlık?ne demek istediğini anlayamadım? :k: seviper jessienin pokesi? :k:
(16-07-2010, 06:02 PM)webemperor link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote author=Genqar link=topic=7232.msg89690#msg89690 date=1279288464]
hayır  seviper fake bir pokemon değil tek evrimlik resmi bir pokemondur.birde  pokedexe baktığımda seviperle zangoose un arasında bir ilişki  varmış.bilen biri açıklayabilirmi acaba?
Pokedex'e göre Seviper ile Zangoose doğal düşman
[/quote]

evet
bunu buldum..

Seviper  are bitter enemies with Zangoose, willing to battle them to the bitter  end. It is suggested that this feud has lasted for quite some time. It  sharpens its swordlike tail on hard rocks for battle, and may hide in  tall grass and strike unwary prey with its venomous fangs.

Seviper  Zangoose ile acı düşmanları, sonuna kadar onları savaşa hazırız. Bunun  kavga için tamamen biraz zaman sürmüş önerilmektedir. Bu  savaş için  sert kayalar üzerinde ve swordlike kuyruk biler uzun otların  ve grev  onun zehirli dişleri ile gafil av içinde gizleyebilirsiniz.
Jessie'nin Seviper'ı Arbok'undan gelişme değil.James ile beraber Weezing ve arbok u bıraktıkları gün jessie seviper yakalıyor.
(16-07-2010, 06:04 PM)Genqar link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote  author=Zoroark link=topic=7232.msg89691#msg89691 date=1279288639]
Animedeki  bir başka yanlışlık sadece.Arbok seviper filan olamaz!
yanlışlık?ne  demek istediğini anlayamadım? :k: seviper jessienin pokesi? :k:
[/quote]Arbok seviper e  evrimleşir diyo videoda.İşte bu yanlışlık.
Sayfalar: 1 2