Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemonu yasaklanmasındaki büyük etken
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
İşte Tüketiciler birliğinin yapmış olduğu şikayet :sinir: Bide başlık olarak yazmışlar tehlikeli oyun pokemon  Pikachu_17

https://www.tuketiciler.org/files/pokemon.doc
inanamadım o zaman bunlar böyleyse aşkı memnu dakikalar içerisinde kalkması lazım
alalalalala çocukları hastalıklı anlaşılan

HardRock

Ya bunlar uçmuş ya.Ya Japonyayı kıskanıyolar  :Jms: yada poketoplarını kıskanıyolar  Pikachu_17
Takmayın millet ne olursa olsun biz izlemeye devam ediyoruz sizde edin  :wink:

Genqar

pokemon isimlerini okunuŞuyla yazmıŞlar mivo oniks siil mivtu blastois pikaçu vb  :qwe: ???
pokemon kart ve tasoları  biraz tehlikeli gibi geldi bana ??? anime ve ds gb pc oyunlarıya yetinmek yeterli olur bence. ama çoğŸu konularda katılmıyorum tük.bir. ne . 
pokemona devam :yourock: ama bizde disnep xd yok o üzücü :(

NilayS

böyle birŞey varmı ya Angry AŞk-ı Memnu Sanat eseridir onudur bunudur diye devam ediyor türkiyede bu kadar pokemon seven varsa böyle zararlılık olmaz sinir oldum
pokemon bir kumar oyunu mu diye başlık açılmış,yok artık ya.. Pokemonların da ayrıca cinsiyetleri vardır. Tasodan şikayet etmişler,şimdi yok buyursunlar gelsinler.. Hiç bir çizgi film bu kadar kirletilmeye çalışılmamıştı.

Ama herşeye rağmen,

4 Ever Pokemon!  :yourock:
sanki ben ten ve bakugan farklı bir (şey)
Alıntı:pokemon isimlerini okunuşuyla yazmışlar mivo oniks siil mivtu blastois pikaçu vb  

Öyle, en çok Tsubasa'ya koptum, Tsiyasa diye yazmışlar.


(23-06-2010, 11:49 PM)NilayS link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:böyle birşey varmı ya Angry Aşk-ı Memnu Sanat eseridir onudur bunudur diye devam ediyor türkiyede bu kadar pokemon seven varsa böyle zararlılık olmaz sinir oldum

%100 katılıyorum. Diyecek söz bulamıyorum o yazıyı yazanlara. Aşk-ı Memnu Sbs'de bile çıktı. (Banyo Muhabbetiyle)  :Dyk:

Alıntı:Pokemonların da ayrıca cinsiyetleri vardır.

Cinsiyet kavramı Gold ve Silver oyunlarında çıktı. (2000'de Amerika) Bu yazı da 2000 yılında yazıldığına göre bilmemeleri normal.  :N:
Bir kere pokemon şans oyunu değil demekki pokemonu şikayet edenler pokemonu tam kavrayamamış. Pokemon stratejiyi yani zihinsel bir yeteneğide geliştirdiği gerçek. Şikayet edenler pokemon tasoları biriktirme amaçlı rekabet oluşturduğunu yazmış. Pokemonu şikayet edenler çocuk olsa tasoları biriktirmek için uğraşmayacakmıydı? Bence uğraşırlardı. İnsanın doğasında olan bir şey o... İnsanın içinde var bu mücadele sosyal alanda, derslerde de mevcut. Sonra kumar falan demişler ne kumarı kumar şans oyunudur. Pokemon kart oyunu zeka, pokemon gba oyunları zeka, pokemon taso oyunu elini kullanma yeteneği ve akıl ile ilgili. Belki cipslerden taso çıkıp çıkmaması, farklı taso çıkması şans olabilir. Ama ona kalırsa bütün insanlar doğuştan farklı çevre ve niteliklere sahip doğar. Önemli olan bunları geliştirmektir. Pokemon oyunlarındada böyle. Hem pokemonun hayal gücünü geliştirmesi zihinsel bir gelişim değilde ne? Sadece vurmak sadece yenmek :) olaya 10 numara at gözlüğü ile bakmak gibi... Hem bir kere o yıllarda 256 pokemon çeşidi vardı 150 değilki. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşlar. Pokemon gerçeği adlı bölümde yazdıkları bilgileri bilmeyen olamaz.

Aynı zamanda Japonya'da anime Türkiye'de dizi gibi... Yani Japonya'da her yaş grubu animeleri seyrediyor.   
Geçmiş geçmişte kaldı, 10 sene geçti bu olayın üzerinden. Bunların hepsi bahane, 2000 yılında hatırlayan hatırlar Pokemon Türkiye'de hiçbir animenin yapamadığı bir patlama yaptı. Hemen her yerde Pokemon vardı, çeşitli çevreler bundan raahtsız olduğu için yok böyle raporlar yazıldı yok çocuğun biri kendini pokemon sandı bilmem kaçıncı kattan attı hadi yasaklayalım deyip kurtuldular işte. Gerisi faso fiso. Ama orda bir cümle var, Pokemon da diğerleri gibi sönüp gidecek diye. Kasım 2000'de demişler bunu. Hiç de öyle olmadı :)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6