Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Lake Rehber
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar...

Şuan Crater Kadar Olmasada Güzel olan br oyun tanıtıcam sizlere...

http://WwW.PoKeMoNLaKe.CoM --------( Safari Web Browser İle Oynarsanız Sorun Yaşamassınız aRkadaşlar Aşağıda Link Vericem)


Maps
oyundayken her zaman üstteki çubukta maps tuşu bulunur.ona tıkladığında karşına 6 tane map çıkar ve onlardan birini seçerek pokemon aramaya başlayabilirsin. mapte hareket etmek için klayvendeki ok tuşlarını kullanacaksın (ya da istersen yerinde durursunDH-taichi tarafından yazılmıştır. izinsiz yayınlanması yasaktır.) belli bir süre sonra karşına bir pokemon çıkacaktır ve onla otomatik olarak savaşa gireceksindir. ilk olarak sana pokemon seçtirecek. seçtiğin pokemonun leveli yüksek olursa rakibinin de leveli yüksek olur. pokemonunun leveli düşük olması halinde karşı pokemonda düşük olur. pokemonu seçtikten sonra karşına 3 yeni seçenek çıkacak ve en üstte ise rakibinin leveli ve ismi çıkacak. eğer sen run tuşuna basarsan savaştan çıkar ve haritaya geri dönersin. use item ile pokeball kullanırsın. attack ile de savaşmaya başlarsın. karşı pokemonu yenince pokemonunun exp'i artar ve eğer yeterli seviyeye ulaşırsa level atlar. pokemon yakalamak için pokeball kullanmalısın. masterball %100 yakalar (canı ne olursa olsun) eğer masterball'u alacak paran yoksa kesinlikle pokeball al diğerlerinden daha iyi yakalıyor.

Map 1
burada ateş, bitki, su, normal, elektrik pokemonları çıkıyor.

Map 2
burada normal, uçuş, bitki, böcek, zehir, toprak, dövüş, hipnoz, ateş pokemonları çıkıyor.

Map 3
burada normal, uçuş, bitki, böcek, zehir, dövüş, hipnoz, su, ateş pokemonları çıkıyor.

Map 4
burada su, buz pokemonları çıkıyor.

Map 5
burada taş, metal, toprak, hayalet, karanlık pokemonları çıkıyor.

Ember Spa
burada karanlık, hayalet, taş, toprak, ateş pokemonları çıkıyor.



View Your Pokemon
burada tüm pokemonlarını görebilirsin. eğer evrim geçirtmek istiyorsan pokemonunun hizasında olan evolve yuvarlağına tıklamalısın. eğer ataklarını değiştirmek istiyorsan changes move seçeneğini seçmelisin. sonra üstte önce değiştireceğin atağı sonra istediğin atağı seçip değiştirirsin. pokemonu ilk 6'ya koymak için add to party seçeneğini seçmelisin.DH-taichi tarafından yazılmıştır. izinsiz yayınlanması yasaktır. ancak ilk 6 pokemonun doluysa üstte "If you want to see only your party pokemon click here" yazan yerde here'a tıklayıp çıkarmak istediğin pokeyi çıkarabilirsin. oraya girdikten sonra önce pokenin yanındaki yuvarlağa tıklıcan sonra altta pokenin resmi gözükecek. ordaki here'a tıklarsan poke ilk 6 dan gider. sonra eski yere geri dönüp istediğin pokeye add to party diyebilirsin.


Pokedex

burada oyundaki tüm pokemonları yazar. bildiğin pokedex işte

Trade Center
See the Pokemon you have up for trade or offered: bu seçenek ile satılıkta bulunan pokemonu satılıktan çıkarabilirsiniz.DH-taichi tarafından yazılmıştır. izinsiz yayınlanması yasaktır.
See the offers for one of your pokemon, and accept one of them.: bu seçnek ile satılıkta bulunan pokemonlarınıza gelen tekliflere göz atabilirsiniz. istediğiniz teklifi kabul edebilirsiniz.
Find if a Pokemon you like is up for trade and offer a Pokemon for it.: bu seçenek ile başkalarının satılık listelerine göz atabilirsiniz veya satılık pokemon arayabilirsiniz.
Put a Pokemon up for trade, and see if anyone offers a Pokemon you like.: bu seçenk ile pokemonu satılığa çıkarırsınız.


GYM
burada gymler bulunur. burda yendiğin gymden rozet kazanırsın. tüm rozetleri toplayınca artık haritalarda karşına efsanevi pokemonlarda çıkar.

Gymleri yenmek için ipuçları:
Brock'un pokemonları kaya pokemonlarından oluşmuştur.yenmek için kesinlikle su pokemonlarını ve su ataklarını kullanın.
Misty'nin pokemonları su pokemonlarından oluşmuştur.yenmek için elektrik pokemonu ve elektrik atakları kullanın.DH-taichi tarafından yazılmıştır. izinsiz yayınlanması yasaktır.
Surge'nin pokemonları elektrik pokemonlarından oluşur.yenmek için toprak ve kay pokemonları kullanabilirsiniz.
Erika'nın pokemonları bitkiden oluşur. ateş pokemonları idealdir.
Koga'nın pokemonları zehirden oluşur.yenmek için HyperBeam saldırısını kullanın.
Blaine'in pokemonları ateş pokemonlarından oluşur. kaya, su ve toprak pokemonlarından oluşan bir karışımla bu rozetide alabilirsiniz.saldırı önerisi double edge.
Sabrina'nın pokemonları hipnoz özelliktedirler. Ben bu pokemonları yenmek için pidgeotto kullandım. ama hayalet pokemonlarda kullanabilirsiniz.
Giovanni'nin pokemonları topraktan oluşur. ben yenmek için yine pidgeotto kullandım. alternatif çözümlerde olabilir.DH-taichi tarafından yazılmıştır. izinsiz yayınlanması yasaktır.
lorelei:henüz bu gym'i yenemediğimden net bir şey söylüyemem.
Bruno'nun pokemonlarıdövüşmeyi seven sert digimonlardır. ilk olarak onix'i ortaya sürer. bi su pokemonunda bulunan hydro pump saldırısı ile kolayca yenersiniz. sonra dövüş pokemonlarını ortaya sürer. önce hitmonchen sonra hitmonlee sonra hitmontop sonra da Tyrogue. bundan sonra 1 pokemonu daha var ama henüz tyrogue'yi aşamadım.
Agatha'nın pokemonları şöyledir. önce gengar sonra golbat, haunter, arbok, gengar. yenmek için uçuş pokemonları idealdir bence.(1 100 level 1 tanede 99 level pidgeotla rahatça yendim)
Lance benim en zorlandığım gym. ilk olarak Gyarados'u sahaya sürer. henüz 3 kere oynadım bu gymle. gyarados'tan sonra aerodactly sonra da dragonair. ben hep dragonairde ölürüm.



Battle user's account

bu seçenekle bir başka oyuncunun hesabına karşı savaş verebilirsin. onun hesabı bilgisayar kontrolünde olacaktır. daha henüz live battle özelliği yoktur.

İtems
items seçeneği sadece mapteyken çıkar ve en soldadır. buraya girip pokeball veya gelişim taşları alabilirsiniz.


Tournaments
oyuna giriş yaptıktan sonra çıkan sayfadayken tournaments seçeneği görünüyor. bu seçenek henüz aktif değil daha yapım aşamasında.

En Güçlü Ataklar (PokemonCrater'e göredir. ama şimdilik işimizi görür-Alıntıdır)
Ateş (Fire) Türü için: Overheat

Su (Water) Türü için: Water Spourt

Kaya (Rock) Türü için: Ancient Power

Hayalet (Ghost) Türü için: Shadow Force

Karanlık (Dark) Türü için: Dark Pulse

Buz (ice) Türü için: Aurora Beam

Toprak (Ground) Türü için: Fissure

Zehir (Poison) Türü için: Acid Armor

Çelik (Steel) Türü için: Doom Desire

Çimen (Grass) Türü için: Leaf Storm

Böcek (Bug) Türü için: Bug Buzz

Dövüş (Fighting) Türü için: Auro Sphere

Medyum (Psychic) Türü için: Hidden Power

Uçuş (Flying) Türü için: Air Slash

Ejder (Dragon) Türü için: Dragon Rage

Elektrik (Electric) Türü için: Discharge

Normal (Normal) Türü için: Hyper Beam


Not:DH-taichi tarafından yazılmıştır. Alıntıdır.
benim konumu neden çaldın?:Avocat06:
@Sefakobra

Nasıl Anlamadım ??

DonanimHaber'den Alıntı Yaptığımı Belirttim En altta...
Teşekkürler
pardon görmedim de
15 dk doLastm hiçbişy cıkmadı + CezaLısın 2 sifre daha acıp kendine tesekkur ettiqin icin...
adam başka bi üyelikle kendine teşekkürmü etti?
bak bu kötü diyer üyelere kötü örnek oluyon
bilgi için çok teşekkürler
oha olmaz böyle şey ayıptır günahtır.paylaşım iyi de iki üyelik daha açıp kendine teşekkür etmesi.valla iyi yakalamış modlar.bravo
Sayfalar: 1 2