Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Türkiye 2 Yaşında!!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Sitemiz bugün itibariyle 2.yılı doldurdu.
Site tam olarak  Mayıs 27, 2008, 04:07:00 ÖS de açıldı.Bu kadar ayrıntılı aklımızda tutma şansımız yok benim profilin kayıt tarihine bakınca bulabilirsiniz.


[Resim: feuerwerk4aw6.gif]

Aslında resmi olarak 2 yılı geçtik.alan adını mart ayında aldık ama 2 ay falan forum sistemini değiştirdik sürekli olarak son olarak bu forum sisteminde kaldık.Ondan mayısta tam kurulum süreci.

Yeni gelenler ve bilmeyenler için forumun oluşum sürecinin kısaca anlatalım.

2 yaşında diyoruz site ama aslında 3.5 yıl oluyor bu işe başlayalı.İlk olarak Pokemon Rp sevdasıyla başladım bedava bir forum olarak sonra bedava hosta bu tür forum kurup rp ye devam ettik.2007 ağustostu ilk kurduğum zaman.baktık büyüyor site pokemon genel forumu olsun dedim.sadece rpg yönetenler için sıkıcı oluyordu.bedava hosttan uzun süre devam ettik.500 üye falan oldu bişeyler oldu forumu sıfırladık sonra tekarar toparlandı ve iyi potansiyel oluşmuştu.paralı hostingi deneyelim dedik ve pokemonturkiye.net i kurduk.1 sene geçti çeşitli nedenlerden pokemonturkiye.com yaptık bocalama dönemi oldu ama şuan gerçekten iyi durumda site maşallah.1 sene pt.net bir sene pt.com 2 sene geçmiş oluyor. Yani 2 yıl olarak paralı dönemi sayıyoruz.

Genelde doğum gününde tema değişiriz ama bu sene biraz geç yapacağız çünkü daha yeni değiştirdik temmuzda köklü bir değişim yapacağımız için şuan için tema değişemeyecek.

Şuana kadar her zaman yanımızda olan dostlarımıza sonsuz teşekkürler.İlk andan beri aktif olan arkadaşlarımız hala var forumda ama şuan aktif üyeler yenilenmiş durumda.Ve bazı arkadaşlarımız yararlı paylaşımlar yapmakta ve site istediğimiz duruma ilerlemekte baştan beri Pokemonun Türkiye'de Atan Kalbi olmak istiyoruz. Yani yeni haberler olaylar bölüm yorumları burada tartışılsın konuşulsun istiyorduk.Türkiye'deki aşırı derecede pokemon ilgili abi ve kardeşlerimizin siteyi bulmasıyla bu amaç gerçekleşecek gibi gözüküyor.


Bir diğer hedefimiz doğum gününe 8500 üyeydi onu geçtik asıl hedef 2010 sonunda 10000 üye olmak.Hep beraber bunu da başaracağımızı düşünüyoruz.


Temmuzda Asıl Yeniliklerle Buluşmak Üzere.


Nice Yıllara Pokemon Türkiye.


2. yılımız hayırlı olsun nice 2 yıllara
Sıkı dur PT Bomba Gibi Geliyoruz.Yeni ripler yeni tema ve yepyeni süprizlerle karşınızda olacağız.

2. Yılımız Kutlu Olsun  :yourock:
[b] hadi hayırlı yaşlar devamının gelmesi dileğiyle  :Jms:
2. yılımız kutlu olsun, nice yıllara efenim.  :Bkyz: Şimdiki hedef 1O..O00.
2. yıl hayırlı olsun herkese
2. yılınız hayırlı olsun :yourock:

ZigZag

2. yıl kutlu olsun.Nice 2 yıllaraaa  :yourock:

HardRock

Arkadaşlık ve paylaşım ortamı olan sitemizin 2.yaşı kutlu olsun.2010'dada hayallerimize ulaşabilme dileğiyle  :big_smile:
Hayırlı olsun.Beraber nice yıllar geçiririz inşlh.
Sayfalar: 1 2 3